Poliisi etsii naista nyrkillä lyönyttä miestä – ratakiskoille kaatunut uhri sai vakavia vammoja

Miehen epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn Helsingin päärautatieasemalla sunnuntaina 12. syyskuuta.

Miehen epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn Helsingin päärautatieasemalla sunnuntaina 12. syyskuuta. (Kuva VR ja Poliisi)

Poliisi kaipaa havaintoja pahoinpitelystä epäillystä miehestä, jonka henkilöllisyyttä ei ole kyetty selvittämään.

PAHOINPITELY Helsingin poliisi pyytää yleisöltä havaintoja miehestä, jonka epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn Helsingin päärautatieasemalla sunnuntaina 12. syyskuuta 2021. Pahoinpitely tapahtui kello 13.40.

Poliisi epäilee, että tuntematon mies löi laiturilla numero 3 kävellyttä naista nyrkillä. Nainen kaatui ratakiskoille lyönnin seurauksena. Hän sai tilanteessa vakavia vammoja. Tapauksella oli useita silminnäkijöitä, ja sivulliset yrittivät pidellä epäiltyä paikoillaan teon jälkeen. Mies pääsi kuitenkin poistumaan paikalta, eikä häntä ole tavoitettu.

Poliisi epäilee teosta oheisissa kuvissa näkyvää miestä. Hän saapui tapahtumapaikalle Helsingin päärautatieasemalle hieman ennen tapahtuma-aikaa P-junalla Vantaalta. Mies oli noussut junaan Kivistön asemalta. Hän liikkui pienikokoisella, tummalla maastopyörällä.

Sivulliset yrittivät pidellä epäiltyä paikoillaan teon jälkeen. mies pääsi kuitenkin poistumaan paikalta.
Sivulliset yrittivät pidellä epäiltyä paikoillaan teon jälkeen, mies pääsi kuitenkin poistumaan paikalta. (Kuvat Poliisi)

Epäilty oli pukeutunut todennäköisesti Canada Goose -merkkiseen tummanharmaaseen takkiin ja mustiin housuihin, joissa oli takapuolella valkeita, luurankomaisia kuvioita. Kaulassa hänellä oli vaaleat kuulokkeet ja sininen kasvomaski. Rikoksesta epäillyn henkilöllisyyttä ei ole kyetty selvittämään.

Helsingin poliisi kaipaa yleisön havaintoja rikoksesta epäillyn tavoittamiseksi. Havainnot pyydetään ilmoittamaan ensisijaisesti soittamalla tai WhatsApp-viestillä numeroon 046 922 4651. Havaintoja voi ilmoittaa myös sähköpostitse osoitteeseen vakivaltavihjeet.helsinki@poliisi.fi

  • EDIT 15.9. klo 10: Poliisi kiittää ja kertoo saaneensa riittävästi havaintoja

Lue myös: Mies tuomittiin ex-vaimonsa vainoamisesta – ”Käy niin kuin paimenen vaimolle”

Kommentoi Facebookissa