Poliisi pyytää vihjeitä Kuopiossa tapahtuneisiin kaupparyöstöihin – tunnistatko epäillyn?

Ryöstäjä on puhunut sekä suomea että englantia ryöstöjen yhteydessä. (Kuva Poliisi)

Poliisi pitää mahdollisena ryöstäjän olevan sama kolmessa ryöstössä.

RYÖSTÖT Poliisilla on tutkinnassa useita kaupparyöstöjä Kuopiossa, joissa tekijänä on mahdollisesti sama mieshenkilö. Poliisi pyytää havaintoja sekä muita vihjeitä epäillystä tekijästä.

Ensimmäinen ryöstö kohdistui 13.12.2023 Niiralankadun Salen myymälään. Ryöstäjä sai haltuunsa kassasta pienehkön summan.

Toinen ryöstö kohdistui 31.1.2024 Kauppakadulla M-Market Eväskulmaan. Ryöstö jäi yritykseksi, kun ryöstäjä ei saanut mukaan rahoja myyjän toiminnan seurauksena.

Kolmas ryöstö kohdistui 2.2.2024 Juhani Ahon kadulla Salen myymälään. Ryöstäjä sai saaliikseen pienehkön summan rahaa. Ryöstö tapahtui iltapäivästä klo 16.21.

Käynnissä olevan esitutkinnan perusteella poliisi pitää mahdollisena ryöstäjän olevan sama kaikissa kolmessa ryöstössä.

Epäilty tekijä on mieshenkilö, hoikka tai normaalivartaloinen, ruskeasilmäinen, noin 180-185 cm pitkä ja iältään nuorehko. Ryöstäjä on puhunut sekä suomea että englantia ryöstöjen yhteydessä. Ryöstäjällä on ollut yllään musta takki merkiltään North Face ja tummat housut. Jalkineina on ollut lenkkarit.

Ilmoita tietosi tai vihjeet epäillyn tekijän henkilöllisyydestä sekä tapaukseen liittyvät muut havainnot Itä-Suomen poliisilaitoksen vihjesähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai numeroon 0295 415 232.

Lue myös: Väkivaltaa tukiasunnossa – uhria pidettiin useita tunteja vankina ja kidutettiin

Kommentoi Facebookissa