Poliisi pyytää vihjeitä vakavaan väkivaltarikokseen – ”Epäiltyä ei tule lähestyä”

Vakavaan väkivaltarikokseen epäilty Petri Pirinen.

Vakavaan väkivaltarikokseen epäilty Petri Pirinen. (Kuva Poliisi)

Vakavaa väkivaltarikosta tutkitaan poliisissa rikosnimikkeellä murha.

EPÄILTY Itä-Uudenmaan poliisi on pyytänyt ja pyytää edelleen yleisön apua Tuusulassa 12.11. tapahtuneen vakavaan väkivaltarikokseen epäillyn Petri Pirisen tavoittamiseksi.

– Julkaisimme lauantaina 13.11. kuvan epäillystä ja pyysimme ilmoittamaan vihjeet ja tiedot epäillyn liikkeistä ja mahdollisesta olinpaikasta yleiseen hätänumeroon, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja rikoskomisario Tero Tyynelä.

Epäiltyä ei toistaiseksi ole vielä tavoitettu, joten poliisi julkaisee kuvan Pirisestä uudelleen ja kaikki hänen nykyiseen olinpaikkaansa liittyvät tiedot ovat edelleen arvokkaita.

– Tätä vakavaa väkivaltarikosta tutkitaan meillä poliisissa rikosnimikkeellä murha, joten haluamme muistuttaa, että epäiltyä ei tule lähestyä, vaan tiedot tulee ilmoittaa hätäkeskuksen numeroon 112, Tyynelä jatkaa.

EDIT 18.11.: Poliisi on 18.11. noin klo 18 ottanut kiinni vakavaan väkivaltarikokseen epäillyn Petri Pirisen. Pirinen tavoitettiin poliisin omien tutkimusten ja osin yleisöltä tulleiden vihjeiden perusteella. Poliisi kiittää kansalaisia saamistaan vihjeistä.

Lue myös: Poliisi pyytää havaintoja mustasta Volvosta – minne ulkomaiset varkaat hylkäsivät auton?

Kommentoi Facebookissa