Poliisikoira löysi sienimetsällä kadonneen naisen – mutta puri etsityn sairaalakuntoon

Poliisikoiralla oli kuonokoppa etsinnälle lähtiessä, mutta jostain syystä se oli irronnut kadonneen löytymisen yhteydessä.

Poliisikoiralla oli kuonokoppa etsinnälle lähtiessä, mutta jostain syystä se oli irronnut kadonneen löytymisen yhteydessä. (Kuvituskuva Fotolia)

Naisen saamat vammat ovat vakavat ja häntä hoidetaan tällä hetkellä Oulussa.

ONNETTOMUUS Perjantai-iltana 29.9.2017 klo 18.43 poliisi sai ilmoituksen kadonneesta henkilöstä Simossa. Hieman yli 60-vuotias nainen oli lähtenyt sienestämään iltapäivällä klo 15 aikaan, eikä ollut tullut takaisin pimeään mennessä.

Kadonneelle tehtiin hätäpaikannus puhelimeen, jonka avulla poliisi pystyi rajaamaan etsintäalueen. Poliisikoirapartio meni etsintäpaikalle klo 20 aikaan. Poliisikoira löysi maassa maanneen kadonneen ja ilmaisi löytönsä haukkumalla pimeässä metsässä.

Poliisikoiralla oli kuonokoppa etsinnälle lähtiessä, mutta jostain syystä se oli irronnut kadonneen löytymisen yhteydessä. Koira oli koulutuksesta poiketen purrut löytynyttä naista. Naisen saamat vammat ovat vakavat ja häntä hoidetaan tällä hetkellä Oulussa.

Kommentoi Facebookissa