Poliisin nappaamalla kuljettajalla oli kaikki pielessä – ei edes muistanut mistä oli tulossa

Auton kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, ajoneuvorikkomuksista ja ajoneuvoverorikkomuksesta.

Auton kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, ajoneuvorikkomuksista ja ajoneuvoverorikkomuksesta. (Kuva AOP)

Autoa kuljettaneelle miehelle tehdyn huumepikatestin tulos oli positiivinen amfetamiinille.

LIIKENNETURVALLISUUS Sivullinen tienkäyttäjä soitti hätäkeskukseen ja ilmoitti maanantaina seuraavansa Vantaan Martinlaaksossa iltapäivällä ennen viittä henkilöautoa, jonka kuljettajan ajokuntoa hän epäili voimakkaasti. Auton kuljettaja oli ollut vähällä aiheuttaa jo yhden kolarin risteyksessä tullessaan yllättäen pääväylälle.

Yhdessä risteyksessä matkustajana ollut mies oli joutunut nousemaan ulos autosta, koska auto oli sutinut voimakkaasti eikä kuljettaja muutoin ollut saanut ajopeliään liikkeelle. Auto oli seikkaillut vastaantulevien kaistalla ja lopulta jäänyt jumiin loivaan ylämäkeen Laajaniitynkujalle.

Poliisin saavuttua paikalle selvisi, että autossa oli väärät kilvet. Sitä ei ollut katsastettu eikä veroja maksettu, autossa oli kesärenkaat ja omistajanvaihdosilmoituskin oli tekemättä. Autoa kuljettaneelle vuonna 1966 syntyneelle miehelle tehdyn huumepikatestin tulos oli positiivinen amfetamiinille. Mies kertoi poliisille, ettei muistanut, mistä oli tulossa, mutta arveli ajaneensa autolla korkeintaan muutaman kilometrin.

Auton kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, ajoneuvorikkomuksista ja ajoneuvoverorikkomuksesta.

Lue myös: Poliisiaseman pihalta yritettiin viedä rekisterikilvetön auto – huumekuski haki tuttavansa ajoneuvoa

Kommentoi Facebookissa