Poliisin pysäyttämän pakettiauton kuljettaja oli ajokiellossa – takatilasta löytyi varastetuksi ilmoitettu moottoripyörä

Poliisi teki tapahtuman tiimoilta kotietsinnän, jonka yhteydessä takavarikoitiin muuta varastetuksi epäiltyä omaisuutta. (Kuvituskuva Dreamstime)

Miehellä oli kahdeksan aikaisempaa kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta vuoden sisällä.

VARKAUS Poliisipartio pysäytti pakettiauton liikennevalvonnan yhteydessä keskiviikkoaamuna Riihimäen keskustassa. Autoa kuljetti kolmekymppinen ajokiellossa oleva mies, jolla oli kahdeksan aikaisempaa kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta vuoden sisällä. Auton kyydissä oli kuljettajan lisäksi kaksi matkustajaa, noin nelikymppiset mies ja nainen.

Partio havaitsi, että pakettiauton takatilassa oli moottoripyörä ja skootteri, joista moottoripyörä oli ilmoitettu anastetuksi ja skootteriakin epäillään varastetuksi. Kolmikko otettiin kiinni asiassa ja kyydissä olleiden naisen ja miehen hallusta löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä huumausaineita.

Poliisi teki tapahtuman tiimoilta kotietsinnän, jonka yhteydessä takavarikoitiin varastetuksi epäiltyä omaisuutta. Poliisi tutkii asiaa muun muassa kätkemisrikoksina, huumausainerikoksena, varkautena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Lue myös: Poliisi pysäytti epäilyttävän pakettiauton – takaosa oli kattoa myöten täynnä autonrenkaita

Kommentoi Facebookissa