Presidenttipari ottaa vastaan vapputervehdyksiä – yleisö on tervetullut

Vapputervehdyksensä ovat esittäneet myös aikaisemmin Presidentinlinnan pihalla Helsingin yliopiston ylioppilaskunta ja Ylioppilaskunnan Laulajat.

Vapputervehdyksensä ovat esittäneet Presidentinlinnan pihalla myös aikaisempina vuosina Helsingin yliopiston ylioppilaskunta ja Ylioppilaskunnan Laulajat. (Kuva Tasavallan presidentin kanslia)

Helsingin yliopiston ylioppilaskunta ja Ylioppilaskunnan Laulajat aloittavat laulutervehdykset.

PRESIDENTTI Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio ottavat vastaan vapputervehdyksiä vapunpäivänä maanantaina 1. toukokuuta 2017 Presidentinlinnan etupihalla.

Helsingin yliopiston ylioppilaskunta ja Ylioppilaskunnan Laulajat esittävät tervehdyksensä klo 11.00 ja Suomen Työväen Musiikkiliitto sekä Itä-Helsingin musiikkiopiston puhallinorkesteri Itätuuli klo 11.30.

Yleisö on tervetullut seuraamaan tilaisuutta Kauppatorilta ja Pohjois-Esplanadilta.

Presidentti osti jo perinteisen Folkhälsanin vappukukan perjantaina. Vappukukan myyjät Felicia Storlåhls, 12 ja Emilio Eklund, 13, saapuivat Mäntyniemeen Kristiinankaupungin Tjöckista.

Folkhälsanin vappukukka on Suomen vanhin ja tunnetuin keräysmerkki. Vappukukan myynti alkoi tänä vuonna maaliskuun lopulla ja jatkuu toukokuun loppuun. Tämänvuotinen kukka on punainen ja siinä on mustia pilkkuja.

Kommentoi Facebookissa