”Pukki Party” jatkuu nollalinjalla – Norwichilla ei jakoa

Teemu Pukki on Valioliigan ensimmäinen suomalaismaalintekijä 11 vuoteen

Teemu Pukki oli ensimmäinen Valioliigan suomalaismaalintekijä 11 vuoteen. (Kuva AOP)

Teemu Pukki jäi Valioliigassa maaleitta Manchester Unitedia vastaan.

JALKAPALLO Teemu Pukki pelasi viidennen perättäisen maalittoman ottelunsa Englannin Valioliigassa, kun Norwich City taipui kotiottelussaan Manchester Unitedille 1-3. Ottelu oli erittäin epätasainen ja kertoi valitettavaa faktaa Valioliigan rikkaiden ja köyhien valtavista eroista.

ManU:n tähdet Marcus Rashford ja Anthony Martial epäonnistuivat molemmat rangaistuspotkusta, mutta erheensä miehet kuittasivat maalinteolla. Scott McTominay oli ennen Rashfordin ja Martialin osumia vienyt ManU:n 1-0 -johtoon.

Pukilla oli ottelussa yksi erinomainen paikka, josta hän ei kuitenkaan saanut sisään. Norwichin kavennusmaalin viimeisteli 88. minuutilla Onel Hernandez Pukin tehtyä maaliin johtaneessa tilanteessa arvokasta työtä pallottomana pelaajana. Hernandezille maali oli Valioliigassa Pukin ensimmäinen.

Pukki teki ensimmäisessä viidessä Valioliigan ottelussaan kuusi maalia. Sen jälkeen hän on viidessä perättäisessä ottelussa jäänyt maaleitta.

Norwich on valahtanut Valioliigassa toiseksi viimeiseksi. Ilman voittoja taapertava jumbojoukkue Watford seuraa Norwichia kahden pisteen päässä.

Joel Pohjanpalo pelasi lauantaina kauden ensimmäiset minuuttinsa Saksan Bundesliigassa, kun hänen Bayer Leverkusen ja Werder Bremen päätyivät 2-2 -tasapeliin. Pohjanpalo vaihdettiin kentälle 89. minuutilla. Lukas Hradecky oli tuttuun tapaan Leverkusenin maalilla.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: Lionel Messi teki uskomatonta historiaa

Kommentoi Facebookissa