Pyöräilijä menehtyi liikenteessä – poliisi löysi paikalta paenneen autoilijan

Poliisi löysi paenneen autoilijan oman toimintansa ja saamiensa vihjeiden avulla.

Poliisi löysi paenneen autoilijan oman toimintansa ja saamiensa vihjeiden avulla. (Kuvituskuva Fotolia)

Kuljettajaa epäillään muun muassa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kuolemantuottamuksesta.

LIIKENNETURVALLISUUS Poliisi sai hätäkeskuksesta tiedon liikenneonnettomuudesta Valkeakoskella keskiviikkona 9.9.2020 kello 4.50 aikaan. Apiankadun ja Urheilukadun risteyksessä Pälkäneen suunnasta tullut auto törmäsi polkupyörällä liikkeellä olleeseen mieheen, joka menehtyi tapahtumapaikalla ensihoidosta huolimatta.

Auton kuljettaja pakeni tapahtumapaikalta. Silminnäkijöiden havaintojen mukaan auto on ajanut huomattavaa ylinopeutta alueella, jossa on 50 km/h nopeusrajoitus.

Juttuvinkki: BMW-maasturikuski ajoi tahallaan pyöräilijän päälle – uhri lensi viereisen talon pihalle

Poliisi on oman toimintansa ja saamiensa vihjeiden perusteella ottanut kiinni Valkeakoskella rikoksesta epäiltynä yhden henkilön ja löytänyt liikennerikoksen tekovälineenä käytetyn auton, joka on harmaa sedan-mallinen BMW.

Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä kuolemantuottamuksesta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Poliisi pyytää kaikkia, joilla on tietoa tapahtumasta olemaan yhteydessä Valkeakosken poliisiin virka-aikana numeroon p. 0295445877 tai lähettämään tietonsa sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

  • EDIT 14.00: Päivitetty autoilijan kiinnisaaminen

Lue myös: Törkeä rattijuoppo törmäsi pyöräilijään – mies todettiin menehtyneeksi tapahtuneen seurauksena

Kommentoi Facebookissa