Ratinan stadionilla rymisee taas – ”Tärkeintä on Popeda ja rokki, kaikki muu on rekvisiittaa”

Yhtye suunnitteli stadionkeikkaa jo kuluvan vuoden suveen, mutta aikataulujen ja tilojen suhteen se oli mahdollista toteuttaa vasta kesällä 2018.

Yhtye suunnitteli stadionkeikkaa jo kuluvan vuoden suveen, mutta aikataulujen ja tilojen suhteen se oli mahdollista toteuttaa vasta kesällä 2018. (Kuva Lars Johnson)

Popedan 40-vuotisjuhlavuosi huipentuu stadionkonserttiin ensi vuoden elokuun alussa.

MUSIIKKI Suomirockin ikiliikkuja Popeda nousee kotikaupunkinsa Tampereen Ratinan stadionille ja soittaa uransa suurimman konsertin lauantaina 4.8.2018. Luvassa on mittava hittikavalkadi, jossa tullaan kuulemaan myös arkistoista kaivettuja klassikoita, joita harvemmin on soitettu livenä.

Show saa arvoisensa puitteet, kun lavaan, tekniikkaan ja visuaalisiin elementteihin tullaan panostamaan näyttävästi.

– Tärkeintä on kuitenkin Popeda ja rokki. Kaikki muu on rekvisiittaa, yhtye kommentoi.

Yhtye juhlii parhaillaan 40-vuotisjuhlavuottaan, johon ovat tähän mennessä sisältyneet lukuisien keikkojen lisäksi albumi- ja kirjajulkaisut. Tulevana viikonloppuna bändi nousee myös loppuunmyydyn Hartwall Arenan estradille.

Juhlat huipentuvat Ratinan stadionille, ennen stadionkonserttia Popeda pitää koko kevään mittaisen keikkatauon. Yhtye suunnitteli stadionkeikkaa jo kuluvan vuoden suveen, mutta aikataulujen ja tilojen suhteen se oli mahdollista toteuttaa vasta kesällä 2018.

– Tämä oli erinomainen syy jatkaa juhlia myös tulevaan vuoteen”, toteaa bändi, jonka stadionkeikan kantavana teemana on ”Rokki on rajatonta riemua!”.

Suomalaisartistit pystyvät nykyisin täyttämään jo stadioneita. Itse asiassa kaikki alkoi jo Mestarit areenalla -keikalla vuonna 1999, kun Pave Maijanen, Pepe Willberg, Hector ja Kirka vetivät Helsingin Olympiastadionille noin 35 000 kuulijaa. Ratinassa esiintyi Eppu Normaali viime vuonna.

– Vihdoin aika on kypsä konsertille, johon olen tähdännyt aikojen alusta tai ainakin vuodesta 1977. Ihan mahtavaa päästä tuuttaamaan täysillä kotikentällä! sanoo Pate Mustajärvi.

Lipunmyynti kesän jättikonserttiin alkaa perjantaina 1.12.2017. Tapahtuman tuottavat N.C.D. Production Oy ja Piikkikasvi Oy.

Kommentoi Facebookissa