Rattijuopon auto suistui ohituksessa ojaan ja katolleen – yksi menehtyi ja kolme kuljetettiin sairaalaan

Kuljettajaa epäillään alustavasti rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä kuolemantuottamuksesta. (Kuvituskuva Poliisi)

Kuolemaan johtanut liikenneonnettomuus tapahtui keskiyöllä Liedossa.

LIIKENNETURVALLISUUS Lounais-Suomen poliisi kertoo, kuinka Liedossa Hämeentiellä, Vierunpuiston kohdalla sattui liikenneonnettomuus, jossa menehtyi yksi henkilö ja kolme kuljetettiin sairaalaan tarkistettavaksi.

Poliisi sai tiedon onnettomuudesta lauantaina klo 00.09 aikaan. Alustavissa tutkimuksissa selvisi, että kaksi henkilöautoa oli ajanut Liedon suuntaan. Vierunpuiston kohdalla toisen auton kuljettaja oli ohittanut edellä ajavan henkilöauton ja menettänyt ohituksen jälkeen ajoneuvonsa hallinnan.

Auto oli suistunut ojaan ja kääntynyt katolleen. Ajoneuvosta löytyi yksi henkilö menehtyneenä ja kolme lievästi loukkaantuneena. Ohitetussa autossa ei kukaan loukkaantunut. Hämeentie oli onnettomuuspaikan kohdalta suljettuna lähes kaksi tuntia.

Kuljettajaa epäillään alustavasti rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä kuolemantuottamuksesta.

Lue myös: Iäkäs mies ajoi vaarallisesti vastaantulevien kaistalla – poliisi kiilasi pysäytettävän auton pientareelle

Kommentoi Facebookissa