Ruorijuoppo töni tullimiestä ja yritti tökerösti pakoon – moottoriveneen virta-avain oli tullivartijalla

Kiinniotetut miehet saivat hinauksen aikana irrotettua veneen hinausköyden ja yrittivät lähteä pakoon.

Kiinniotetut miehet saivat hinauksen aikana irrotettua veneen hinausköyden ja yrittivät lähteä pakoon. (Kuvituskuva Merivartiosto)

Tullimiehet hinasivat veneen rantaan ja miehet vietiin poliisiasemalle säilöön.

RUORIJUOPPO Tullin venepartio pysäytti 4.8.18 kello 21.49 Ruotsinsalmessa moottoriveneen, jonka kuljettaja puhalsi alkometriin tuloksen 1,75 promillea.

Kuljettaja ja veneen kyydissä ollut toinen mies eivät totelleet tullimiesten käskyjä, ja kuljettajana toiminut mies alkoi töniä toista tullivartijaa. Tullivartijat saivat miehet kuitenkin hallintaan ja lähtivät hinaamaan aikaisemmin pysäytettyä venettä rantaan.

Kiinniotetut miehet saivat hinauksen aikana irrotettua veneen hinausköyden ja yrittivät lähteä pakoon. Miesten epäonneksi moottoriveneen virta-avain oli kuitenkin tullivartijan hallussa ja pakoyritys epäonnistui totaalisesti.

Molemmat miehet tuotiin päihtyneinä säilöön Kotkan poliisiasemalle ja toista, vuonna 1989 syntynyttä miestä epäillään vesiliikennejuopumuksesta, virkamiehen vastustamisesta ja niskoittelusta tullimiestä vastaan ja toista, vuonna 1988 syntynyttä miestä haitanteosta sekä niskoittelusta tullimiestä vastaan.

Lue myös: Iäkkäät miehet jäivät kiinni rattijuopumuksesta – positiivisia pikatestejä huumausaineestakin

Kommentoi Facebookissa