Sebastian Aholle karmea pettymys – kommentit sen mukaisia

Carolina Hurricanes ei yltänyt tänäkään vuonna Stanley Cupin finaaleihin. (Kuva AOP)

Sebastian Ahon suusta kuultiin tylyä tekstiä, kun New York Rangers tiputti Carolina Hurricanesin jatkosta.

JÄÄKIEKKO Suomalaispelaajien tähdittämän Carolina Hurricanesin lento NHL:ssä ei riittänyt konferenssifinaaleihin saakka. New York Rangers voitti Carolinan ottelusarjan kuudennessa pelissä maalein 5-3 ja vei ottelusarjan voitoin 4-2.

Carolinan osalta kaikki näytti vielä hyvältä ottelun puolivälin tuntumassa, kun suomalaistähti Sebastian Aho maalasi Hurricanesin kylmän viileästi 3-1 -johtoon. Kaksijakoisen ottelun kolmas erä oli sitten puhtaasti yhden miehen, Rangersin Chris Kreiderin show.

Kreider huimisteli yhdeksässä minuutissa tyylipuhtaan hattutempun. Carolinan eväät oli syöty.

Rangers nousi 5-3 -voittoon ja paineli itäisen konferenssin finaaliin. Rangers lähetti Hurricanesin lauluun otteluvoitoin 4-2.

– Meillä on erityinen ryhmä ja luulin, että meillä oli kaikki tarvitsemamme. Turhauttavaa. Tämä on perseestä, Aho latasi The Hockey Newsille.

Kauden päättyminen söi Ahoa todella syvältä.

– Ilmeisesti en ollut tarpeeksi hyvä. Meillä oli yksi tavoite mielessä: mene loppuun asti ja ole paras joukkue. Emme saavuttaneet sitä, joten en ollut riittävän hyvä.

Aho teki tämän kevään pudotuspeliotteluissa 12 (4+8) tehopistettä. Viimeisessä Rangers-ottelussa hänen tehonsa olivat 1+1.

Kesälomille lähteneen Carolinan Teuvo Teräväinen ja Jesperi Kotkaniemi, sekä kauttaan jatkavan Rangersin Kaapo Kakko, jäivät ottelussa ilman tehopisteitä.

Rangers ja Kakko kohtaavat konferenssifinaaleissa joko Florida Panthersin tai Boston Bruinsin. Florida johtaa Bostonia otteluvoitoin 3-2.

Lue myös: Jättiyllätys – Itävalta keritsi Leijonat

Kommentoi Facebookissa