Soutuvene kaatui merellä – myös kaksivuotias lapsi joutui veden varaan

Veneessä oli ollut kolme aikuista ja yksi kaksivuotias lapsi, jotka olivat joutuneet veden varaan.

Veneessä oli ollut kolme aikuista ja yksi kaksivuotias lapsi, jotka olivat joutuneet veden varaan. (Kuvituskuva Fotolia)

Neljä henkilöä pelastettiin, lapsi vietiin kuitenkin varmuuden vuoksi jatkotutkimuksiin.

MERIPELASTUS Hätäkeskus välitti Meripelastuskeskus Turulle hätäilmoituksen sunnuntaina hieman klo 21 jälkeen. Soutuvene oli kaatunut Sonamofjärdenillä Larsmossa, Kokkolan ja Pietarsaaren välissä.

Veneessä oli ollut kolme aikuista ja yksi kaksivuotias lapsi, jotka olivat joutuneet veden varaan. Tehtävään hälytettiin pelastuksen, ensihoidon, poliisin ja Kokkolan merivartioasemalta merivartioston yksiköt.

Kun ensimmäinen viranomaisyksikkö saapui paikalle, henkilöt oli jo saatu nostettua moottoriveneeseen. Moottorivene kuljetti henkilöt heidän lähtöpaikkaansa Köpmanholmenin saareen. Rajavartiolaitos ei kerro, oliko kaikilla henkilöillä esimerkiksi pelastusliivit.

Pelastuslaitoksen yksikkö kävi hakemassa onnettomuuden osalliset Köpmanholmenista Sonamon venesatamaan ensihoidon tarkistettaviksi. Henkilöt olivat hyväkuntoisia. Lapsi vietiin kuitenkin varmuuden vuoksi jatkotutkimuksiin.

Lue myös: Moottorivene kaatui ja kaksi henkilöä joutui veden varaan – sivullinen veneilijä nosti kyytiinsä

Kommentoi Facebookissa