Suomi sijoittui MM-kisoissa 13. sijalle – ”Tämä on tärkeä sijoitus suomalaiselle lentopallolle”

Samuli Kaislasalo iski ottelussa 12 pisteellään Suomen kovimman pistemäärän.

Samuli Kaislasalo iski ottelussa 12 pisteellään Suomen kovimman pistemäärän. (Kuva FIVP)

Päävalmentaja Tuomas Sammelvuo kehui joukkueen kasvamista MM-turnauksessa.

LENTOPALLO Suomi sijoittuu lentopallon miesten MM-kisoissa 13. sijalle. Joukkueen viimeisessä ottelussa mestarisuosikkeihin lukeutuva Venäjä oli parempi luvuin 3–0 (25–17, 25–19, 25–22).

Milanossa pelatussa MM-kisojen 2. kierroksen ottelussa Suomi innostui varsinkin kolmannessa erässä pelaamaan iloista lentopalloa ja pisti maailman mahtimaan tiukoille.

Toisessa erässä hakkuriksi tullut Samuli Kaislasalo teki Suomen kovimman pistemäärän, 12 pistettä, ison venäläistorjunnan edessä.

– Hienolta tuntui pelata. Eihän tämän isompaa lentopallomaata ole ja hienolta tuntui, että italialainen yleisö kannusti. Oli mahtavaa, Kaislasalo sanoi pelin jälkeen.

Päävalmentaja Tuomas Sammelvuo kehui joukkueen kasvamista MM-turnauksessa. Ilahduttavaa oli erityisesti nuorten pelaajien esiinmarssi laajalla rintamalla.

– MM-kisojen 13. sijaan pitää olla tyytyväinen. Tämä on tärkeä sijoitus suomalaiselle lentopallolle. Meillä on kuitenkin vielä hirveästi työtä tehtävänä, että pysytään kansainvälisissä kisoissa mukana, Sammelvuo tunnusti.

Italian ja Bulgarian järjestämät MM-kisat jatkuvat vielä viikon kuuden parhaan loppupeleillä Torinossa. Maailmanmestaruus ratkeaa ensi sunnuntaina 30. syyskuuta.

  • Lähde Suomen Lentopalloliitto

Lue myös: Urpo Sivulan hurja peli ei riittänyt Hollannin kaatoon – vastassa vielä ehkä maailman paras joukkue

Kommentoi Facebookissa