Susi jäi auton alle Turunväylällä – autoilija poistui paikalta ilmoitettuaan onnettomuudesta

Susi oli ilmeisesti joutunut auton töytäisemäksi ja menehtynyt.

Susi oli ilmeisesti joutunut auton töytäisemäksi ja menehtynyt. (Kuva Poliisi)

Poliisipartio totesi suden kuolleeksi, seuraavaksi se toimitetaan Eviran tutkittavaksi.

ELÄINONNETTOMUUS Espoossa Turunväylältä on Gumbölen kohdalta löytynyt susi keskikaiteen vierestä. Susi on ilmeisesti joutunut auton töytäisemäksi ja menehtynyt.

Suteen osunut henkilö ilmoitti asiasta ja poistui paikalta, häntä ei epäillä mistään rikoksesta. Myös sivullinen autoilija havaitsi suden ja teki ilmoituksen. Alunperin poliisi tiedotti, että suteen osunut autoilija olisi poistunut ilmoittamatta mitään.

Poliisipartio totesi suden kuolleeksi, riistanhoitoyhdistyksen toiminnanohjaaja suoritti puolestaan lajinmäärityksen ja totesi eläimen sudeksi. Susi toimitetaan Eviran tutkittavaksi.

Tammikuussa lauman mukana ollut susi juoksi auton kylkeen Laitilassa, viime vuoden lopulla Oulun poliisi tiedotti kahden suden kuolleen kuukauden sisään liikenneonnettomuudessa samassa paikassa.

  • EDIT 15.2.: Poliisi korjasi uutista autoilijan ilmoituksen osalta.
Poliisipartio totesi suden kuolleeksi, riistanhoitoyhdistyksen toiminnanohjaaja suoritti puolestaan lajinmäärityksen ja totesi eläimen sudeksi.
Poliisipartio totesi suden kuolleeksi, riistanhoitoyhdistyksen toiminnanohjaaja suoritti puolestaan lajinmäärityksen ja totesi eläimen sudeksi. (Kuva Poliisi)

 

Kommentoi Facebookissa