Täällä ollaan hengessä mukana – Lontoon merimieskirkko toimii MM-kisakatsomona

Suomalaista Saara Aaltoa kannustettiin Britannian X-Factorissa Lontoon merimieskirkolla koko viime syksy, nyt jännitetään MM-kisoja.

Suomalaista Saara Aaltoa kannustettiin Britannian X-Factorissa Lontoon merimieskirkolla koko viime syksy, nyt jännitetään MM-kisoja. (Kuva Suomen Merimieskirkko)

Merimieskirkolle ovat kaikki tervetulleita, ja kisakatsomo on luonnollisesti maksuton.

URHEILU Merimieskirkko taipuu moneksi. Lontoon suomalainen merimieskirkko muuntuu jälleen kisakatsomoksi, kun yleisurheilun MM-kisat alkavat.

Kisakatsomona kirkkosali on ollut aiemminkin. Viimeksi jännitettiin MM-lätkää toukokuussa, X-Factoria koko viime syksyn ajan, ja tietenkin taannoisten Lontoon olympialaisten aikana kirkolla kannustettiin suomalaisurheilijoita, ja vähän muitakin.

Yleisurheilun MM-kisat näytetään Lontoon merimieskirkolla sen aukioloaikojen puitteissa, mutta niissä luvataan joustaa, mikäli kisapäivä venyy ja suomalaisia tai muita erityistä mielenkiintoa herättäviä urheilijoita on tulessa.

Merimieskirkolle ovat kaikki tervetulleita, ja kisakatsomo on luonnollisesti maksuton. Urheilua jännätessä on mahdollisuus nauttia kahvilan ja kanttiinin antimista.

Suomen Merimieskirkko on itsenäinen, vuonna 1875 perustettu yhdistys. Se toimii ulkomailla asuvien ja liikkuvien suomalaisten parissa sekä tekee kansainvälistä merenkulkijatyötä Suomen satamissa. Kuka tahansa saa tulla merimieskirkolle: vuonna 2016 työssä kohdattiin yli 285 000 ihmistä.

  • Merimieskirkon kotisivut löydät tästä

Kommentoi Facebookissa