Taksinkuljettajaa yritettiin iskeä teräaseella – tekijällä huomattavan matala ääni

Kuljettaja suojasi itseään iskuilta kädellään ja ohjasi samalla taksin tien viereen pysähdyksiin. (Kuvituskuva Anne Anttila)

Poliisi pyytää havaintoja törkeän pahoinpitelyn yrityksestä Joensuussa.

PAHOINPITELY Itä-Suomen poliisi tutkii tapausta, joissa toistaiseksi tuntematon mieshenkilö löi terävällä esineellä taksinkuljettajaa taksin sisätiloissa. Epäilty teko tapahtui Joensuussa Ruuhitien ja Harustien risteyksessä lauantaina 16.7.2022 noin kello 02.30 aikaan. Taksinkuljettaja selvisi tilanteesta vähäisillä vammoilla.

Epäilty tekijä nousi taksin kyytiin Ruuhitien varressa olevalta bussipysäkiltä. Lähes heti liikkeellelähdön jälkeen tekijä oli alkanut huitoa kuljettajaa kohti terävällä esineellä. Kuljettaja suojasi itseään iskuilta kädellään ja ohjasi samalla taksin tien viereen pysähdyksiin. Tekijä poistui taksista juosten Harustie 1:n kohdalla.

Epäilty tekijä on tuntomerkkien mukaan alle 30-vuotias mieshenkilö. Hän on noin 175-180 cm pitkä ja keskipainoinen. Mies oli tekohetkellä pukeutunut mustiin vaatteisiin ja hänellä oli punaiset kengät jalassaan. Tekijän erikoistuntomerkkinä on huomattavan matala ääni.

Poliisi pyytää havaintoja yleisöltä tapaukseen liittyen. Kaikki tiedot ja silminnäkijähavainnot ovat tutkinnan kannalta erityisen arvokkaita. Kaikki havainnot pyydetään ilmoittamaan joko Itä-Suomen poliisin vihjesähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai vihjenumeroon 0295 415 232.

Lue myös: Humalainen matkustaja ahdisteli ja häiritsi taksin naiskuljettajaa – sammui lopulta etupenkille

Kommentoi Facebookissa