Taksinkuljettajat tappelivat – poliisi sulki Tampereen rautatieaseman taksitolpan

Taksiuudistus on tuonut mukanaan myös epätoivottavia lieveilmiöitä. (Kuvituskuva Fotolia)

Taksin asiakkaita tai sivullisia ei ole pahoinpitelyepäilyssä osallisena.

PAHOINPITELY Sisä-Suomen poliisi sai lauantai-iltana 3.12.2022 useita ilmoituksia järjestyshäiriöistä Tampereen rautatieaseman taksitolpalla. Tapahtumapaikalla ilmeni, että kuljettajien kesken oli tullut kiistaa vakiintuneen jonotuskäytännön noudattamisesta tolpalla.

Riita oli johtanut kuljettajien väliseen tappeluun, jota tutkitaan epäiltynä pahoinpitelynä. Taksin asiakkaita tai sivullisia ei ole asiassa osallisena. Epäillyn pahoinpitelyn jälkeen rautatieaseman edustalla oli edelleen kuljettajien välisiä järjestyshäiriöitä ja liikennehaittaa, kun paikalle kerääntyneet ajoneuvot muun muassa tukkivat pelastustiet. Poliisi antoi ohjeita ja käskyjä tilanteen rauhoittamiseksi ja liikennetilanteen normalisoimiseksi.

Koska järjestyshäiriöt ja liikennehaitta eivät poistuneet lievemmillä keinoilla, poliisi teki klo 21.30 jälkeen päätöksen, että rautatieaseman taksitolppa tyhjennettiin takseista ja suljettiin väliaikaisesti.

Taksiliikenne tolpalla palautui normaaliksi sunnuntaiaamuun mennessä. Epäillyn pahoinpitelyn osalta esitutkinta on kesken.

Lue myös: Taksinkuljettaja jätti auton käyntiin rautatieasemalla – parikymppinen mies ajoi toiseen kaupunkiin

Kommentoi Facebookissa