Tappelun yksi osapuolista nousi autoon – osui ainakin kolmeen paikalla olleeseen ihmiseen

Tapahtumiin liittyen poliisi otti yöllä kiinni kaksi henkilöä. (Kuvituskuva Poliisi)

Päihtynyt kuljettaja törmäsi autolla ihmisiin, toisiin autoihin ja aitaan Oulun keskustassa.

LIIKENNETURVALLISUUS Päihtynyt kuljettaja ajoi autolla törmäten kolmeen ihmiseen, autoihin sekä aitaan perjantaina 23. syyskuuta Oulussa Albertinkadulla. Poliisi oli saanut noin kello 04.30 sai tehtävän Oulun keskustaan.

Ilmoitustietojen mukaan paikalla oli ollut tappelu ja joku oli ajanut autolla ihmisen päälle. Paikalle meni useita poliisipartioita. Tapahtumapaikalla selvisi, että tilanteessa oli ensin ollut tappelu, jonka jälkeen yksi riidan osapuolista oli noussut autoon ja ajanut autolla osuen ainakin kolmeen paikalla olleeseen ihmiseen. Hän oli törmännyt autolla myös lähellä pysäköitynä olleisiin autoihin sekä aitaan.

Tilanteessa loukkaantui kolme henkilöä, joista yksi toimitettiin sairaalahoitoon. Poliisilla ei tässä vaiheessa ole tarkempaa tietoa loukkaantuneiden vammojen vakavuudesta.

Tapahtumiin liittyen poliisi otti yöllä kiinni kaksi henkilöä. Esitutkinta on vasta alussa, tapahtumia tutkitaan tässä vaiheessa rikosnimikkeillä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, törkeä pahoinpitely ja törkeä rattijuopumus.

Lue myös: Auto törmäsi kahteen jalankulkijaan suojatiellä – toinen sai vakavia vammoja

Kommentoi Facebookissa