Teemu Pukilla ja Norwichilla näyttää todella synkältä

Teemu Pukki pelaa Norwich Cityn joukkueessa.

Teemu Pukki pelaa Norwich Cityn joukkueessa. (Kuva AOP)

Teemu Pukin Norwich sai Arsenalilta tylyn selkäsaunan. Pukki otettiin vaihtoon aikaisessa vaiheessa.

JALKAPALLO Teemu Pukin edustaman Norwich Cityn ahdinko Englannin Valioliigassa vain pahenee. Keskiviikkona Lontoossa Arsenal oli Norwichille tyly isäntä voitettuaan 4-0.

Arsenal meni reilun puolen tunnin jälkeen 1-0-johtoon. Norwichin maalivahti Tim Krul muni täysin ja avasi suoraan päin Arsenal-tähti Pierre-Emerick Aubameyangia, jolla oli helppo työ siirtää lontoolaiset 1-0-johtoon. Vain hetkeä myöhemmin Granit Xhaka laukoi Aubameyangin tarjoilusta lukemiksi jo 2-0.

Norwichin koomailu jatkui myös toisella jaksolla ja lontoolaisisäntä teki vielä kaksi maalia. Aubameyang osui vielä toistamiseen ja Gunnersin neljännestä maalista vastasi Cedric Soares.

Suomalaisittain ottelu kuitenkin lässähti pahasti jo ennen Arsenalin kahta viimeistä maalia. Teemu Pukki komennettiin nimittäin heti toisen jakson alussa vaihtoon ja hänet korvasi Josip Drmic.

Juttuvinkki: ”Kuiva kausi ohi” – Liverpool voitti 30 vuoden aikana paljon

Pukki on tällä kaudella onnistunut maalinteossa 11 kertaa, mutta tämän vuoden puolella vain kahdesti. Koronatauon jälkeen Pukki ei ole maalannut kertaakaan.

Norwichilla on pelaamatta kaudestaan vielä kuusi ottelua. Tällä hetkellä näyttää kuitenkin hyvin todennäköiseltä, ettei joukkue kykene sarjapaikkaansa säilyttämään. Eroa putoamisviivaan on kuusi pistettä joukkueen pelin takkuillessa pahasti.

Teksti Otto Palojärvi ja Ville Hirvonen

Lue myös: Veikkausliiga saatiin viimein käyntiin – yleisöä mukavasti paikalla

Kommentoi Facebookissa