Teemu Pukki jäi maaleitta – Norwich jatkaa jumbona

Teemu Pukki laukoo maaleja Norwichin paidassa.

Teemu Pukki laukoo maaleja Norwichin paidassa. (Kuva AOP)

Teemu Pukki ja Marcus Forss eivät onnistuneet maalinteossa Valioliigassa lauantaina.

JALKAPALLO Teemu Pukin edustama Norwich City otti Englannin Valioliigassa kauden toisen pisteensä pelattuaan lauantain kotiottelussaan maalittoman tasapelin alkukauden yllättäjää Brighton & Hove Albionia vastaan. Tulos oli Norwichille odotuksiin nähden hyvä.

Tosin sarjataulukossa Norwichilla ei näytä hyvältä. Joukkue jatkaa jumbosijalla. Kahdeksasta ottelustaan Norwichilla on saldonaan kaksi tasapeliä ja kuusi tappiota.

Norwichin maaliero on 2-16. Pukki on tehnyt joukkueen molemmat maalit, joista toisen rangaistuspotkusta.

Suomen maajoukkueen Huuhkajien MM-karsintaotteluissa Ukrainaa ja Kazakstania vastaan kolme maalia tehnyt Pukki oli Norwichin avauksessa. Hän pelasi toisen jakson yliajalle saakka, kunnes hänet otettiin vaihtoon.

Valioliigassa lauantaina nähtiin tositoimissa myös Brentfordin Marcus Forss pitkän tauon jälkeen. Forss aloitti vaihdossa, mutta hänet otettiin kentälle 67. minuutilla. Maalin makuun Forss ei päässyt.

Forss jäi sivuun Huuhkajien lokakuun maaotteluista. Hän oli Englannin Liigacupin ottelussa saanut iskun päähänsä, minkä seurauksena hän joutui lentokieltoon.

Brenford hävisi kotiottelunsa Chelsealle 0-1. Sarjataulukossa Brentford on kuitenkin seitsemäntenä, mikä on ylittänyt kaikki odotukset.

Huuhkajien keskikenttäpelaaja Glen Kamara oli Skotlannin liigassa tuttuun tapaan Rangersin avauksessa ja pelasi täydet minuutit kärkiottelussa Heartsia vastaan. Rangersin Glasgowssa isännöimä ottelu päättyi 1-1.

Rangers jatkaa sarjan kärjessä. Hearts on toisena pisteen perässä.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: Suomi hakee naisten jalkapallon EM-kisoja

Kommentoi Facebookissa