Teemu Pukki maalasi taas – nousi tasoihin supertähtien kanssa

Teemu Pukki pelaa Norwich Cityn joukkueessa.

Teemu Pukki pelaa Norwich Cityn joukkueessa. (Kuva AOP)

Teemu Pukki teki keskiviikon Tottenham-ottelussa kauden 11. maalinsa Valioliigassa ja nousi maalipörssissä seitsemänneksi.

JALKAPALLO Norwichin maalitykki Teemu Pukki teki keskiviikkona kauden 11. maalinsa Englannin Valioliigassa. Pukki osui mahtiseura Tottenhamia vastaan.

Pukki tasoitti rangaistuspotkusta 1-1:een. Sen jälkeen korealaishyökkääjä Heung-Min Son teki vielä maalin, jonka turvin Tottenham voitti 2-1.

Norwichille Pukin maali oli laiha lohtu. Joukkue majailee Valioliigan sarjataulukossa viimeisenä ja pistekin Tottenham-ottelusta olisi ollut loistava saavutus.

Norwich on jäänyt putoamisviivasta kuusi pistettä. Lähimpänä olevat West Ham, Bournemouth ja Watford ovat tasapisteissä.

Kaksi pistettä edellä ovat Brighton & Hove Albion ja Aston Villa. Sarjan kuudesta viimeisestä joukkueesta West Hamilla on jäljellä 15 ja muilla 14 ottelua.

Norwich voi vielä pelastaa sarjapaikkansa, mutta jäljellä olevista otteluista tulisi voittaa vähintään puolet, eikä sekään välttämättä riitä. Haaste on Norwichin pelaajamateriaalilla todella kova.

Pukki nousi kauden 11. maalillaan Valioliigan maalipörssissä jaetulle seitsemännelle tilalle. Tasoissa hän on Tottenhamin Harry Kanen, Liverpoolin Sadio Manen ja Mohamed Salahin sekä Manchester Cityn Raheem Sterlingin kanssa. Pukin voikin todeta olevan mairittelevassa seurassa.

Valioliigan maalipörssiä johtaa 17 osumaa tehnyt Leicesterin Jamie Vardy.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: Onko Teemu Pukki palkkakuopassa?

Kommentoi Facebookissa