Teemu Pukki palasi koronatauolta – Norwichille tyly selkäsauna

Teemu Pukki pelaa Norwich Cityn joukkueessa.

Teemu Pukki pelaa Norwich Cityn joukkueessa. (Kuva AOP)

Teemu Pukin edustama Norwich hävisi koronatauon jälkeisessä avausottelussaan tylysti 0-3.

JALKAPALLO Huuhkajat-tähden Teemu Pukin edustama Norwich City palasi Valioliigassa perjantaina tositoimiin yli kolme kuukautta kestäneen koronatauon päätyttyä. Kyyti oli kylmää, sillä vierailija Southampton kävi voittamassa Norwichin kotikentällä Carrow Roadilla maalein 3-0.

Norwich pelasi varsin mallikkaasti ensimmäisen jakson, mutta toisen puoliajan alussa Southampton iski voittomaalin Danny Ingsin tyylikkäällä laukauksella. Sen jälkeen Southamptonille maalasivat vielä Stuart Armstrong ja Nathan Redmond.

Pukki oli avauksessa. Hänet otettiin vaihtoon 80. minuutilla. Vaihtoon tullessaan Pukki vaikuttikin varsin turhautuneelta.

Norwich pelasi Southamptonin avausmaaliin saakka ihan hyvin. Ongelmana oli, ettei maalipaikkojen rakentelu oikein tuottanut tulosta. Southampton vartioi Pukkia varsin mallikkaasti.

Juttuvinkki: Huuhkajien vuoden 2021 EM-kisaohjelma vahvistettu

Norwich on Valioliigassa jumbosijalla. Joukkueella on matkaa putoamisviivaan kuusi pistettä.

Armonaikaa eron kuromiseen Norwichilla on kahdeksan ottelun verran. Piste-ero ei ole sinänsä suuri, mutta Norwichin perjantain ottelun esitystä katsellessa näyttää varsin todennäköiseltä, että joukkue putoaa sarjatasoa alemmaksi.

Viime kädessä Norwichin ongelmat johtuvat pelaajamateriaalista. Se ei yksinkertaisesti riitä Englannissa pääsarjatasolle.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: Huuhkaja-tähdillä kovat panokset Bundesliigan päätöskierroksilla

Kommentoi Facebookissa