Teemu Pukki teki hienon maalin – pettyi silti

Teemu Pukki pelasi Valioliigassa Norwichin joukkueessa (Kuva: Norwich City)

Teemu Pukki pelasi Valioliigassa Norwichin joukkueessa. (Kuva Norwich City)

Teemu Pukki pelasti maalillaan Norwichille tasapelin Valioliigan jumbofinaalissa.

JALKAPALLO Norwich City pelasi tiistaina jo neljännen perättäisen tappiottoman ottelunsa Englannin Valioliigassa. Norwich taisteli 1-1 -tasapelin jumbofinaalissa Newcastle Unitedia vastaan.

Sarjajumbo Newcastle siirtyi ottelussa johtoon Callum Wilsonin rangaistuspotkusta tekemällä maalilla, mutta Teemu Pukin maali pelasti Norwichille tasapelin. Pukin upea laukaus Dimitris Giannoulisin keskityksestä upposi verkon perukoille.

Pukki teki hienon maalin, mutta pettyi ottelun lopputulokseen.

– Saimme sentään yhden pisteen. On aina hyvä, kun pystyy nousemaan tappioasemasta, mutta tästä ottelusta meidän olisi kyllä pitänyt saada kolme sarjapistettä, Pukki sanoi Norwichin verkkosivujen mukaan.

Pukin pettymys liittyi siihen, että Norwich pelasin lähes koko ottelun yhden miehen ylivoimalla. Newcastlen Ciaran Clark sai punaisen kortin jo yhdeksännellä minuutilla rikottuaan Pukkia.

– Jos pelaa yhden miehen ylivoimalla lähes koko ottelun, niin silloin ottelu pitää voittaa. Olemme pettyneitä, Pukki jatkoi.

Kautensa Norwich aloitti surkeasti ja valmentaja Daniel Farke sai marraskuussa potkut. Norwich voitti viimeisen ottelunsa Farken komennossa. Uuden valmentajansa Dean Smithin alaisuudessa seura on ottanut yhden voiton ja pelannut kahdesti tasan.

Norwich pelaa seuraavaksi sunnuntaina Lontoossa Tottenhamin vieraana.

– Lähdemme jokaiseen otteluun hakemaan kolmea sarjapistettä ja seuraavana on vuorossa Tottenham. Emme ole vielä hävinneet uuden valmentajamme alaisuudessa, joten tämä näyttää hyvältä. Mutta pitää tehdä töitä ja harjoitella hyvin tällä viikolla, jotta olisimme sunnuntaina parhaimmillamme, Pukki sanoi.

Norwich on Valioliigan sarjataulukossa kolmanneksi viimeisenä. Putoamisviivan yläpuolelle on matkaa kolme pistettä.

– Jos pelaamme samalla tavalla kuin tänään, emme varmaankaan saa kolmea pistettä. Täytyy olla parempia sunnuntaina, Pukki korosti.

Norwich on tehnyt Valioliigassa tällä kaudella kahdeksan maalia. Niistä Pukki on viimeistellyt viisi.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: Teemu Pukki jäi maaleitta – sai silti kehut

Kommentoi Facebookissa