Turun joukkotappelua selvitettiin valvontakameroista – poliisi on tunnistanut muutamia henkilöitä

Turun keskustassa sijaitsevassa ravintola oli leimahtanut joukkotappelu puoli kahden aikaan aamuyöllä.

Turun keskustassa sijaitsevassa ravintola oli leimahtanut joukkotappelu puoli kahden aikaan aamuyöllä. (Kuva AOP)

Yksikään henkilö ei ole kiinniotettuna eikä yhtäkään asianomistajaa ole vielä ilmaantunut.

JOUKKOTAPPELU Lounais-Suomen poliisi on selvittänyt turkulaisessa ravintolassa heinäkuun alussa sattuneen joukkotappelun tapahtumia. Tapahtumien kulkua on selvitetty valvontakameratallenteiden avulla.

Turun keskustassa Linnankadulla sijaitsevassa ravintola Studiossa oli leimahtanut joukkotappelu puoli kahden aikaan aamuyöllä. Myös ravintolan henkilökuntaa on kuultu.

– Valvontakameroista saadun tiedon mukaan tappeluun osallistui noin 10–20 henkilöä. Epäiltyjen pahoinpitelyjen määrä on tällä hetkellä kuusi. Määrä voi muuttua tutkinnan edetessä, kertoo rikoskomisario Joachim Mattfolk.

Poliisi on tunnistanut tallenteilta muutamia tappeluun osallistuneita henkilöitä. Yksikään henkilö ei ole kiinniotettuna eikä yhtäkään asianomistajaa ole vielä ilmaantunut.

– Toivomme tapahtuman silminnäkijöiltä lisää havaintoja. Myös asianomistajaksi itsensä kokevat voivat ilmoittautua, Mattfolk toteaa.

Tapausta tutkitaan tällä hetkellä rikosnimikkeillä vahingonteko, järjestystä ylläpitävän henkilön vastustaminen ja pahoinpitely.

Vihjeitä ja havaintoja tapahtuneesta voi ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp– tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

Lue myös: Joukkotappelu leimahti Turun keskustan ravintolassa – osallisina kymmeniä henkilöitä

Kommentoi Facebookissa