Tuttu otsikko – Tuukka torjui ja Patrik pyssytti!

Tuukka Raskin ottelu Bostonin maalilla päättyi loukkaantumiseen.

Tuukka Raskin ottelu Bostonin maalilla päättyi loukkaantumiseen. (Kuva AOP)

Rask on maalivahtien nollapelikärjessä, Laine maalipörssin kolmonen.

JÄÄKIEKKO Takavuosina – kun kirjapainoissa oli vielä latojia – urheilutoimitusten kerrotaan käyttäneen kahta vakio-otsikkoa jutuissaan. Leo Palin pelasi tennistä ja Keke Rosberg ajoi formuloita, joten otsikot olivat ”Palin putosi” sekä ”Keke keskeytti”.

Nyt NHL-otsikoiksi voisi valita ”Tuukka torjui” ja ”Patrik pyssytti”. Winnipeg Jetsin nuori tähtilaituri Patrik Laine ampui lyöntilaukauksella jälleen maalin joukkueen voittaessa Colorado Avalanchen 4–1. Vastustajan riveissä Mikko Rantanen sai tililleen syöttöpisteen.

Maali vei Patrik Laineen maalipörssin kolmostilalle, kärjessä pysyttelee Pittsburgh Penguinsin Sidney Crosby 21 maalillaan. Myös kaksi syöttöpistettä yön ottelussa kerännyt Laine on tulokkaiden pistepörssin ykkönen.

Boston Bruinsin Tuukka Rask on nollapelin pitäneiden maalivahtien jaetulla kärkisijalla, kun joukkue kaatoi Los Angeles Kingsin vähämaalisessa ottelussa luvuin 1–0. Nollapeli oli 18 torjuntaa tehneelle ja ottelun tähtitrioon valitulle Raskille kauden neljäs, yhtä monta kuin viime liigakaudella yhteensä.

  • Videolla Patrik Laine vie Winnipeg Jetsin 1-0-johtoon Mark Scheifelen syötöstä.

http://

NHL-kierros 19.12.2016

Boston–Los Angeles 1–0

BOS: Tuukka Rask 18 torjuntaa

Winnipeg–Colorado 4–1

WIN: Patrik Laine 1+2

COL: Mikko Rantanen 0+1

Vancouver–Columbus 3–4 ja

Chicago–San Jose 4–1

NY Islanders–Ottawa 2–6

NY Rangers–New Jersey 3–2 vl

Kommentoi Facebookissa