Uudenmaan liikkumisrajoitukset koskevat myös junia – poliisit huolehtivat matkustusoikeuden tarkastamisesta

Liikkumisrajoitukset koskevat kaikkea Uudenmaan rajat ylittävää liikennettä, myös VR:n kauko- ja lähijunia.

Liikkumisrajoitukset koskevat kaikkea Uudenmaan rajat ylittävää liikennettä, myös VR:n kauko- ja lähijunia. (Kuva Juuso Noronkoski/ VR Group)

Uudenmaan rajan voi ylittää vain perustellusta syystä.

KORONAVIRUS Suomen hallitus on päättänyt rajoittaa liikkumista Uudenmaan maakunnan ja muun Suomen välillä. Liikkumisrajoitukset koskevat kaikkea Uudenmaan rajat ylittävää liikennettä, myös VR:n kauko- ja lähijunia.

Liikkumisrajoitus on voimassa 27.3.–19.4., ja sinä aikana Uudenmaan rajan voi ylittää vain perustellusta syystä. Rajoituksen voimassaoloaikana poliisit huolehtivat junissa matkustusoikeuden tarkastamisesta.

Mikäli asiakkaalla on ostettu kyseiselle ajalle Uudenmaan rajan ylittävä VR:n lähi- tai kaukoliikenteen kertalippu, hän voi joustavasti muuttaa sen ajankohtaa tai perua lipun. Matkustusoikeuden tarkastamisella ei ole vaikutusta junien kulkuun tai muuhun junamatkustamiseen, vaan liikenne sujuu normaalisti.

Lue myös: Uudenmaan teille sulut ja pääväylille poliisin tarkastuspisteet – ”Jokaisen tulee valmistautua esittämään syy rajan ylittämiselle”

Kommentoi Facebookissa