Uusimaalainen 65-vuotias mies hurjasteli kahteen otteeseen poliisin tiesulun läpi – poliisiauto ajoi ulos ja pako onnistui

Poliisipartio ei tavoittanut pakenijaa takaa-ajosta huolimatta.

Poliisipartio ei tavoittanut pakenijaa takaa-ajosta huolimatta. (Kuvituskuva Fotolia)

Poliisiauto vaurioitui ulosajossa ja poliisipartio toimitettiin sairaalaan vammojen tarkastukseen.

VALMIUSLAKIRIKKOMUS Lauantaina 28.3.2020 kello 13.20 aikaan uusimaalainen 65-vuotias mieshenkilö ajoi henkilöautolla Pakaantiellä Orimattilan ja Myrskylän rajalla läpi valmiuslain perusteella poliisin pitämästä tiesulusta ja pakeni kovaa ylinopeutta käyttäen. Poliisipartio ei tavoittanut pakenijaa takaa-ajosta huolimatta.

Myöhemmin sama auto ajoi noin kello 14.00 aikaan toisesta poliisin tiesulusta läpi Porlammintien ja Lapiokoskenmyllyntien risteyksessä ja pakeni toista poliisipartiota. Poliisiauto ajautui ulos tieltä takaa-ajon aikana ja takaa-ajettava auto jäi kadoksiin.

Pakenija tavattiin myöhemmin Myrskylästä ja poliisi otti hänet kiinni. Poliisiauto vaurioitui ulosajossa ja poliisipartio toimitettiin sairaalaan vammojen tarkastukseen.

Karkuun ajanutta miestä epäillään tällä hetkellä kahdesta törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kahdesta valmiuslakirikkomuksesta, niskottelusta poliisia vastaan, liikennerikkomuksesta ja törkeästä rattijuopumuksesta. Asian esitutkinta suoritetaan Hämeen poliisilaitoksella.

Lue myös: Poliisi käännytti 121 ajoneuvoa ja antoi yhden sakon – Uudenmaan alueen eristys on sujunut rauhallisesti

Kommentoi Facebookissa