Vaaleihin liittyvä häirintä jatkuu – nyt uhkailtiin Laura Huhtasaarta ja hänen perhettään

Laura Huhtasaarta ja tämän perhettä kohtaan on esitetty henkeen kohdistuva uhkaus.

Laura Huhtasaarta ja tämän perhettä kohtaan on esitetty henkeen kohdistuva uhkaus. (Kuva AOP)

Poliisi vahvistaa aloittaneensa asiassa esitutkinnan, mutta on vaitonainen yksityiskohdista.

EDUSKUNTAVAALIT Lounais-Suomen poliisilla on tutkinnassa Porissa tapahtunut kansanedustajaan kohdistunut rikos. Esitutkinta asiassa on aloitettu, mutta poliisi on vaitonainen yksityiskohdista.

Suomen Uutiset kertoo, että kyseessä on perussuomalaisten Laura Huhtasaarta koskeva tapaus. Lehden mukaan Porin kunnallispolitiikassa toimiva kokoomuksen miespoliitikko esitti erittäin vakavan, henkeen kohdistuvan uhkauksen Huhtasaarta ja tämän perhettä kohtaan.

Mies olisi tehnyt uhkauksensa soittamalla itse hätäkeskukseen ja kertomalla aikeistaan. Hänen sijaintinsa paljastui uhkaussoiton yhteydessä ja mies otettiin kiinni. Poliisi ei vahvista, liittyykö poliisin 27.3. iltapäivällä Reposaaressa tekemä rikoksesta epäillyn henkilön kiinniotto tapaukseen. Kiinniottoon osallistui useita partioita.

Eduskuntavaaliehdokkaisiin ja kansanedustajiin kohdistuva väkivalta tai uhkaukset ovat nousseet puheenaiheeksi kevään vaaleissa. Korsossa järjestetyt maalaismarkkinat saivat ikävän käänteen, kun vuonna 1967 syntyneen miehen epäillään yrittäneen kohdistaa hyökkäyksen ulkoministeri Timo Soinia kohtaan.

Helsinkiläinen kaupunginvaltuutettu ja eduskuntavaaliehdokas Suldaan Said Ahmed kertoi puolestaan joutuneensa pahoinpitelyn kohteeksi Itäkeskuksen metrolaiturilla.

Lue myös: Kuumeneeko vaalitaistelu? – Vasemmistoliiton kansanedustajaehdokas teki rikosilmoituksen pahoinpitelystä

Kommentoi Facebookissa