Video: Aleksander Barkov ohjasi maalin – vain 18 sekunnissa!

Aleksander Barkov kynäili kauden nopeimman avausmaalin Floridalle.

Aleksander Barkov kynäili kauden nopeimman avausmaalin Floridalle. (Kuva AOP)

Floridan Panthers oli yön NHL-kierroksella pakkovoiton edessä.

JÄÄKIEKKO Florida Panthersin oli pakko voittaa jo varsinaisella peliajalla vastaan asettunut Toronto Maple Leafs, jotta floridalaisten NHL-kausi ei olisi katkennut ennen aikojaan. Toronto oli nimittäin sarjataulukossa edellä ja viimeisellä villi kortti -paikalla.

Nuori suomalaishyökkääjä Aleksandr Barkov ymmärsi asian, sillä hän ohjasi joukkueensa avausmaalin vain 18 sekuntia ottelun alkamisesta. Jonathan Huberdau kaivoi aloituksesta kiekon maalin eteen luistelleelle Barkoville, osuma oli kotijoukkueelle kauden nopein.

Barkov sai myös yhden syöttöpisteen ja joukkuetoveri Jussi Jokinen maalin, kun kanadalaiset kaatuivat peräti lukemin 7–2. Leo Komarovin tekemä maali oli vastustajalle laiha lohtu, mutta Panthersillakin on vielä paljon tehtävää, sillä villi kortti -paikkaan on edelleen kuusi pistettä.

Konferenssinsa kärkijoukkueiden kohtaamisessa Washington Capitals voitti Minnesota Wildin 4–2, suomalaisista Mikko Koivu ja Mikael Granlund saivat syöttöpisteet. Dallasissa vaihdeltiin suomalaisvahteja. Maalinsuulla Edmonton Oilersia vastaan aloittanut Antti Niemi pelasi puolet ottelua ja Kari Lehtonen loput, kun Stars hävisi öljykaupungin miehille rumin lukemin 1–7.

  • Videolla Aleksandr Barkovin salamamaali vain 18 sekuntia ottelun alusta.

http://

NHL-kierros 15.3.2017

Washington–Minnesota 4–2

MIN: Mikko Koivu 0+1, Mikael Granlund 0+1

Carolina–NY Islanders 2–3 ja

Montreal–Chicago 2–4

Ottawa–Tampa Bay 1–2 ja

Florida–Toronto 7–2

FLO: Aleksander Barkov 1+1, Jussi Jokinen 1+0

TOR: Leo Komarov 1+0

Edmonton–Dallas 7–1

DAL: Antti Niemi 15 torjuntaa, Kari Lehtonen 7 torjuntaa

Los Angeles–Arizona 2–3 vl

San Jose–Buffalo 4–1

Kommentoi Facebookissa