Video kuinka Patrik Laine tyrmättiin jäällä – näin suomalaistähden vointia kommentoitiin

Patrik Laine on taas kunnossa, sunnuntaina odottaa NHL:n tähdistöottelu.

Patrik Laine on taas kunnossa, sunnuntaina odottaa NHL:n tähdistöottelu. (Kuva AOP)

Tähden telominen sai aikaan pienimuotoisen joukkotappelun.

JÄÄKIEKKO Winnipeg Jetsin tähtihyökkääjä Patrik Laine on noussut otsikoihin näyttävillä maaleillaan ja sijoituksillaan NHL:n pistepörssien kärkisijoilla.

Yön vierasottellussa Buffalo Sabresia vastaan nuori suomalainen ehti saada syöttöpisteen, mutta koki myös ammattilaiskaukalon kovuuden. Pelin ollessa 3–3 Laine sai syötön tullessaan vauhdilla keskialueelle, jossa Sabresin puolustaja Jake McCabe tyrmäsi Laineen avojään taklauksella jäähän. Laine jouduttiin auttamaan kaukalosta pois.

Tilanne auheutti pienimuotoisen joukkotappelun Winnipegin pelaajien syöksyttyä rankaisemaan tähtensä telomisesta. Ottelun jälkeen myös McCaben naama näytti kovia kokeneelta. Jetsin päävalmentaja Paul Maurice ei suostunut kommentoimaan tilannetta tai Laineen kuntoa millään tavalla ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

NHL-toimittajat sen sijaan kommentoivat raporteissaan, että ottelun kesken jättänyt Patrik Laine oli kävellyt omin jaloin joukkueen bussiin.

Buffalo Sabres voitti lopulta ottelun lukemin 4–3.

EDIT: Buffalo Sabresin riveissä pelannut puolustaja Rasmus Ristolainen piti taklausta puhtaana ja että pelaajien päät kolahtivat harmittavasti yhteen, jolloin Laineen kypärä viilsi haavan McCaben poskipäähän.

Ristolainen ja Laine tuntevat toisensa hyvin, mutta turkulaiskasvatti tyytyi lähettämään tamperelaiselle vain tekstiviestin ottelun jälkeen.

– Häntä ärsytti varmasti normaalia enemmän, kun tuli vielä tappiokin, joten en halunnut häiritä sen enempää. Halusin vain tsekata, että kaikki on hyvin, Ristolainen kommentoi Ilta-Sanomien kiekkotoimittajalle.

Patrik Laine tapasi Winnipeg Jetsin lääkärit sunnuntaina, jolloin saatiin tarkempaa tietoa hänen voinnistaan. Valmentaja Paul Maurice ilmoitti Twitter-tlillään lyhyesti, että harjoitukset väliin jättäneellä Laineella on aivotärähdys.

  • Videolla Patrik Laine tyrmätään taklauksessa keskialueella

http://

Kommentoi Facebookissa