Yllättävä rahanmeno voi sotkea talouden kuukausien ajaksi

Kuva Pixabay

Kulutusluoton tarkoituksena on olla rahoitusvaihtoehto silloin, kun omat rahat eivät yksin riitä kattamaan kaikkia kuluja.

Pesukoneen tai auton hajoaminen tietää monessa lapsiperheessä arjen hankaloitumista ja hampaiden kiristelyä. Äkillinen sairastuminen pidemmäksi aikaa saattaa myös laittaa perheen talouden täysin ylösalaisin ellei säästöjä ole kertynyt riittävästi.

Inflaation kiihtyminen ja sitä kautta hintojen nopea nousu asettaa monen perheen talouden tiukalle – mihinkään ylimääräiseen hankintaan ei ole varaa. Jos kuitenkin arjen sujuvuutta helpottava kodinkone tai kulkupeli hajoaa, on edessä stressaava tilanne. Ellei tililtä löydy tarpeeksi rahaa äkilliseen hankintaan, saattaa ainoa keino olla ulkopuolinen rahoitus, jotta arki saadaan taas pyörimään.

Kulutusluotto avuksi suurempiin hankintoihin

Kulutusluotosta on apua akuuttiin rahantarpeeseen. Lainan voi käyttää suurempiin hankintoihin, terveydenhuoltokulujen kattamiseen, laskujen tilapäiseen maksamiseen sekä moneen muuhun. Kulutusluoton tarkoituksena on olla rahoitusvaihtoehto silloin, kun omat rahat eivät yksin riitä kattamaan kaikkia kuluja. Usein kulutusluottoa otetaan myös kodin remontoinnin yhteydessä sekä ulkomaanmatkan toteuttamiseen.

Vakuudetonta kulutusluottoa voi hakea 100 eurosta aina jopa 60 000 euroon saakka. Lainaa maksetaan takaisin kerran kuukaudessa, mutta oman taloudellisen tilanteen parantuessa luoton voi maksaa takaisin myös sovittua nopeammin.

Edullisimmillaan kulutusluoton korko on vain muutaman prosentin, mikä on huomattavasti alhaisempi kuin monen osamaksun korko. Tästä syystä moni kuluttaja päätyykin ottamaan suurempien hankintojen rahoittajaksi korkokatolla säädellyn kulutusluoton kuin korkeammalla korolla olevan liikkeen tarjoaman osamaksusopimuksen.

Kilpailuta ja vertaa kulutusluotot ilmaiseksi

Kotimainen lainavertailupalvelu Fiksulaina.fi kilpailuttaa hakijan lainan Suomessa toimivien pankkien ja rahoituslaitosten välillä. Kilpailutuksessa on mukana yli 30 lainanmyöntäjää, jotka ovat toimineen rahoitusmarkkinoilla jo vuosien ajan. Kilpailuta laina palvelun kautta niin varmistat, itsellesi parhaan koron kulutusluoton jo saman päivän aikana lainahakemuksen jättämisestä.

Lainan kilpailuttamisen avulla sinun ei tarvitse odotella ulkopuolisen rahoituksen saamista päivien ajan, vaan saat lainapäätöksen heti. Lisäksi lainahakemus kilpailutetaan aina kaikkien kilpailutuksessa mukana olevien pankkien ja rahoitusyhtiöiden kesken, joten voit olla varma, että kilpailutuksessa mukana olevat lainantarjoajat tekevät parhaansa tarjotakseen sinulle lainaa edullisella korolla.

Saat tutustua vaihtoehtoihin rauhassa eikä lainatarjouksien vertaileminen vielä sido sinua ottamaan lainaa. Ellei mikään lainatarjouksista ole mieleinen sinulla on täysi oikeus olla hyväksymättä alustavaa henkilökohtaista tarjousta. Voit hakea lainaa helposti Fiksulainan palvelun kautta, sillä se on täysin maksutonta ja riskitöntä. Vakuudetonta kulutusluottoa haetaan sähköisellä lainahakemuksella, joten voit täyttää lainahakemuksen sinulle sopivana ajankohtana kelloon katsomatta.

Artikkeli on yhteistyökumppanimme tuottamaa sisältöä

Kommentoi Facebookissa