Asunnon ovikelloa soitettiin illalla – oven takana ollut mies otti esille käsiaseen

Ovikelloa soittaneella miehellä oli hallussaan käsiase ja hän anasti asunnosta matkapuhelimen.

Ovikelloa soittaneella miehellä oli hallussaan käsiase ja hän anasti asunnosta matkapuhelimen. (Kuvituskuva Fotolia)

Poliisi pyytää havaintoa tekijästä, jota epäillään törkeästä ryöstöstä Joensuussa.

RYÖSTÖ Mieshenkilö tunkeutui tiistai-iltana Joensuun keskustassa sijaitsevaan yksityisasuntoon. Teko oli tapahtunut 2.3. illalla noin klo 18.00 ja 18.30 välisenä aikana.

Osoitteessa Kirkkokatu 37 asuva asianomistaja ilmoitti poliisille, että hänen asuntonsa ovikelloa oli soitettu. Oven takana ollut mies oli päästetty sisään, jolloin mies oli ottanut esille käsiaseen. Mies oli vaatinut asukkaalta rahaa, mutta sitä ei ollut löytynyt. Mies oli poistunut asunnosta mukanaan asianomistajan matkapuhelin, mutta poistumissuunnasta ei ole tietoa.

Miehen kasvojen edessä oli ollut musta kangasmaski ja hänellä oli päällään oranssi takki sekä maastokuvioiset reisitaskuhousut. Jalassaan miehellä oli ollut punaiset tennarityyppiset kengät ja käsissään valkoiset näppylähanskat. Mies oli noin 175 senttimetriä pitkä ja rotevavartaloinen. Hän oli puhunut selvää suomen kieltä.

Poliisi tutkii asiaa törkeänä ryöstönä. Kaikki havainnot ja tiedot teosta tai tekijästä voi ilmoittaa joko sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai virka-aikana poliisipäivystykseen numeroon 0295 415 455.

Lue myös: Kerrostaloasunnon ovikelloa soitettiin – oven avannutta miestä ammuttiin rappukäytävästä vatsaan

Kommentoi Facebookissa