Atletico Madrid -pomo kuittasi Cristiano Ronaldolle – ”Hän ei ole voittanut viittä Mestarien liigan mestaruutta”

Ronaldo kuitenkin muistutti Atletico Madridin faneja siitä, että hänellä on vyöllään viisi Mestarien liigan mestaruutta.

Ronaldo muistutti Atletico Madridin faneja siitä, että hänellä on vyöllään viisi Mestarien liigan mestaruutta. (Kuva AOP)

Juventuksen tähtihyökkääjä Cristiano Ronaldo mollasi puolestaan aikaisemmin Atletico Madridia.

JALKAPALLO Juventus-tähti Cristiano Ronaldo antoi takaisin Atletico Madridin kannattajille sen jälkeen, kun madridilaisseuran fanit olivat pilkanneet portugalilaista joukkueiden välisessä jalkapallon Mestarien liigan ottelussa keskiviikkona.

Atletico Madrid voitti ottelun 2–0, minkä ansiosta sillä on erinomainen mahdollisuus pudottaa Juventus jatkosta. Ronaldo kuitenkin muistutti ottelun jälkeen Atleticon faneja ja pelaajia siitä, että hänellä on vyöllään viisi Mestarien liigan mestaruutta, kun taas Atletico Madrid ei ole voittanut vielä ensimmäistäkään.

Sen jälkeen lusikkansa soppaan laittoi Atletico Madridin puheenjohtaja Enrique Cerezo, jonka mielestä Ronaldo antoi virheellisen kuvan saavutuksistaan. Cerezon mukaan Ronaldo ei ollut tärkeässä osassa finaaleissa, joissa portugalilaisen ex-seura Real Madrid nujersi Atletico Madridin.

– Pieni korjaus on, että Cristiano Ronaldo ei ole voittanut kolmea Mestarien liigan mestaruutta, vaan vain kolme. Ne kaksi mestaruutta Atleticoa vastaan, hän ei oikeastaan voittanut niitä, Cerezo sanoi Radio CRC:n haastattelussa Goal.comin siteeraaman jutun mukaan.

– Kuka voitti ne finaalit? Kerron teille seuraavassa haastattelussa.

Ronaldo voitti ensimmäisen Mestarien liigansa Manchester Unitedissa kaudella 2007–2008. Seuraavat Mestarien liigan mestaruudet Ronaldo voitti Real Madridissa kausina 2013–2014, 2015–2016, 2016–2017 ja 2017–2018. Atletico Madrid oli finaalissa häviävänä osapuolena kausina 2013–2014 ja 2015–2016.

Ei ole syytä itkeä maahan kaatunutta maitoa

Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri teki ottelun jälkeen selväksi, ettei torinolaisseura ole heittänyt pyyhettä kehään.

– Toinen puoliaika oli ruma, koska teimme sen virheen, että lähdimme jahtaamaan heitä. Atleti on erittäin hyvä siinä, että se antaa pelin mennä eteenpäin siten, ettei tule laukaustakaan maalia kohti, Allegri sanoi Sky Sport Italialle Goal.comin siteeraamana.

– Atleti oli paljon aggressiivisempi erikoistilanteissa ja yllätti meidät. Nyt meillä on mahdollisuus kääntää tämä ympäri. Meidän pitää uskoa. Saamme joitakin pelaajia takaisin. Ei ole syytä itkeä maahan kaatunutta maitoa.

– Me tiesimme, että tästä tulisi kovaa. Tiesimme, että Atletico Madrid pakottaa vastustajan pelaamaan hitaalla tempolla. Me liikutimme palloa nopeammin ensimmäisellä puoliajalla, mutta emme toisella. Lähestymistapamme toiseen puoliaikaan oli väärä. Se on niin yksinkertaista.

Juventus isännöi Atletico Madridia ratkaisevassa toisessa osaottelussa 12. maaliskuuta. Vedonlyöntiin tarjolla olevat kertoimet osoittavat, että Juventus on suosikki voittamaan toisen osaottelun, mutta Atletico Madrid on suursuosikki etenemään jatkoon.

Esimerkiksi Betsson antaa 1X2:een, Suomessa nimellä Pitkäveto tunnettuun vedonlyönnin muotoon, Juven voitolle kertoimeksi vain 1,70. Betssonin kerroin sille, että Juventus painelee otteluparista jatkoon, on 4,10.

Lue myös: FC Barcelonaa kurmuttava entinen Real Madrid -puolustaja – ”Toivottavasti Messi lopettaa pian”

Kommentoi Facebookissa