FC Barcelonaa kurmuttava entinen Real Madrid -puolustaja – ”Toivottavasti Messi lopettaa pian”

FC Barcelona on hieno joukkue, jossa on Lionel Messin kaltainen hieno pelaaja.

FC Barcelona on hieno joukkue, jossa on Lionel Messin kaltainen hieno pelaaja. (Kuva AOP)

Arbeloa toivoo, että FC Barcelona joutuu pian tulemaan toimeen ilman kirkkainta tähteään.

JALKAPALLO Espanjan jalkapallosuuruuden Real Madridin ex-puolustaja Alvaro Arbeloa kertoi El Chiringuito -ohjelmassa, mitä hän ajattelee madridilaisseuran arkkivihollisesta FC Barcelonasta.

Real Madrid oli Arbeloan joukkue juniorivuosina, mutta edustusjoukkueeseen hän nousi mutkan kautta. Arbeloa kuului Realin edustusjoukkueen rinkiin 2004–2006, mutta tuolloin hän ei saanut juurikaan vastuuta.

Sen jälkeen Arbeloa pelasi espanjalaisessa Deportivo La Coruñassa ja englantilaisessa FC Liverpoolissa vuodet 2006–2009, minkä jälkeen hän palasi Real Madridiin. Arbeloa edusti madridilaisia vuodet 2009–2016. Uransa viimeisen kauden 2016–2017 hän pelasi englantilaisessa West Hamissa.

– En ole anti-Barcelona. Haluan aina heidän häviävän, koska se on hyvä Real Madridille, Arbeloa sanoi ohjelmassa Marca-lehden mukaan.

– Real Madridin fanit eivät ole anti-Barcelona, mutta minä toki toivon, että he häviävät harjoituksissa huomenna, entinen Espanjan maajoukkueen pelaaja heitti.

Jos FC Barcelona putoaa Mestarien liigasta, ei Arbeloa jää asiaa surkuttelemaan.

– Haluaisinko nähdä heidän epäonnistuvan jatkoonpääsyssä Mestarien liigassa? Kyllä, silloin olisi yksi vastustaja vähemmän.

Barcelona oli aina haastava joukkue

Arbeloa ei peittele sitä, ettei FC Barcelonaa vastaan pelaaminen ollut tai ole tälläkään hetkellä helppoa.

– Barcelona oli aina haastava joukkue. He ovat hieno joukkue. Lähdin aina kukistamaan heitä. Kunnioitan Barcelonaa paljon, koska he ovat hieno joukkue, jossa on Lionel Messin kaltainen hieno pelaaja.

Samalla Arbeloa myönsi, ettei hän pysty nauttimaan katalonialaisseuran kaikkien aikojen maalitykin suorituksista pelikentällä.

– Messi on erittäin hyvä, vaikkakaan en ole koskaan pystynyt nauttimaan hänestä, enkä usko, että koskaan pystyn.

Samalla Arbeloa lähetti terveisensä Messille:

– Toivon, että hän lopettaa pian. Lasken päiviä.

Arbeloa kertoi samalla, mitä hän ajattelee Real Madridin keskikenttäpelaaja Iscon tilanteesta. Espanjan maajoukkueen vakiokasvoihin kuuluva Isco ei ole saanut juurikaan peliaikaa tällä kaudella, minkä takia huhut ovat vieneet häntä ulos Real Madridista.

– Isco on kokenut jotain sellaista, mitä hänen ei ole koskaan aiemmin tarvinnut kokea. Hänen on pitänyt pelata paikalla, joka ei ole hänen paikkansa. Olen Iscon ykkösfani. Toivon, että hän jää Real Madridiin vielä moneksi vuodeksi.

Lue myös: Sergio Agueron maalintekotaitoja hehkutetaan – ”Hän on paras, mitä olemme nähneet Valioliigassa”

Kommentoi Facebookissa