Sergio Agueron maalintekotaitoja hehkutetaan – ”Hän on paras, mitä olemme nähneet Valioliigassa”

Sergio Aguero johtaa Valioliigan maalintekijätilastoa yhdessä Mohamed Salahin kanssa.

Sergio Aguero johtaa Valioliigan maalintekijätilastoa yhdessä Mohamed Salahin kanssa. (Kuva AOP)

Jamie Carragher arvostaa Sergio Agueron maalintekotaidot korkealle.

JALKAPALLO Englannin Valioliigan jättiseuran Liverpoolin ex-puolustaja Jamie Carragher innostui hehkuttamaan Sky Sportsille sarjan hallitsevan mestarin Manchester Cityn hyökkääjää Sergio Agueroa, joka on pommittanut tällä kaudella 17 maalia.

Aguero johtaa Valioliigan maalintekijätilastoa yhdessä Mohamed Salahin kanssa, mutta vedonlyöntitoimistot näkevät argentiinalaisen suosikiksi voittamaan maalinkuninkuuden ennen egyptiläistä. Esimerkiksi Betsafe ja Betsson antavat molemmat Agueron maalikuninkuudelle kertoimeksi 2,35, kun taas Salahin maalikuninkuus saa kertoimeksi 2,50.

– Hän vain on fiksu. Hän on pelipäällä. Hän on elossa, Carragher sanoi Sky Sportsille.

Hän on maalintekijä eikä niinkään paras monipuolinen pelaaja

– Olen pelannut häntä vastaan. Joskus hän voi olla hiljainen pelissä, mutta ennen kuin huomaakaan jotain vain tapahtuu. Mitä tulee maalintekijöihin, hän on paras, mitä olemme nähneet Valioliigassa. Mitä tulee häneen ja muihin suuruuksiin, se on ero heidän välillään. Hän on maalintekijä eikä niinkään paras monipuolinen pelaaja.

Toinen futislegenda Graeme Souness arvioi, että Gabriel Jesusin siirto Manchester Cityyn vuonna 2017 kiritti Agueron entistä parempiin suorituksiin.

– Hän oli aina erinomainen pelaaja. Hän ei halunnut osallistua pallon saamiseen takaisin ja puolustamaan joukkueen eteen, mutta nyt hän prässää kollektiivisesti, Souness sanoi Sky Sportsin verkkosivuilla.

Guardiola hankki Jesusin ja peluutti tätä Agueron tilalla, ja se herätti liekin Aguerossa.

Aguero, 30, aloitti ammattilaisuransa kotimaansa Independientessä, jossa hän pelasi vuosina 2003–2006. Sen jälkeen maalitykki siirtyi Atletico Madridiin, josta hän vaihtoi nykyiseen seuraansa vuonna 2011.

Lue myös: Bayern München -pomot ja joukkueen ex-tähti sanasodassa – ”Hän on individualisti”

Kommentoi Facebookissa