Aurinko häikäisi pakettiauton kuljettajaa – tien reunaa kävellyt nuori nainen loukkaantui vakavasti

Loukkaantunut jalankulkija toimiteitiin sairaalaan hoidettavaksi. (Kuvituskuva Fotolia)

Kuljettaja oli havahtunut törmäykseen ja pysäyttänyt autonsa välittömästi.

LIIKENNETURVALLISUUS Itä-Uudenmaan poliisi kertoo, että Nurmijärvellä Lopentiellä tapahtui tiistaina 30.1.2024 iltapäivällä vakava liikenneonnettomuus, jossa yksi henkilö sai vakavia sairaalahoitoa vaativia vammoja.

– Poliisin partio sai hätäkeskuksen kautta tehtävän kohteeseen noin kello 13.47. Ilmoituksen mukaan pakettiauto oli osunut jalankulkijaan. Tehtävälle liittyi myös useita ensihoidon ja pelastuksen yksiköitä, kertoo rikosylikomisario Anssi Murto.

Paikan päällä partiolle selvisi, että pakettiauton kuljettaja oli ajanut Lopentietä pohjoisen suuntaan. Kuljettaja kertoi auringon paistaneen kuljettajan puoleiseen peiliin ja häikäisseen häntä estäen siten näkyväisyyttä.

Kuljettaja oli havahtunut törmäykseen ja pysäyttänyt autonsa välittömästi. Tapahtumapaikalle pysähtyi myös toinen ajoneuvo, jonka kuljettaja soitti välittömästi hätäkeskukseen. Loukkaantunut jalankulkija toimitettiin sairaalaan hoidettavaksi.

– Onnettomuudessa vakavasti loukkaantunut jalankulkija on nuori nainen, joka oli paikalle pysähtyneen silminnäkijän mukaan kävellyt tien reunaa, pientareen puolella, Murto jatkaa.

Onnettomuuden tutkinta on käynnistetty Itä-Uudenmaan poliisissa. Tapahtumapaikka kuvattiin eilen sekä kameralla että dronella. Myös tutkijalautakunta teki eilen paikkatutkintaa kohteessa.

Lue myös: Rekka lähti heittelehtimään – henkilöauto törmäsi perävaunuun ja kuljettaja menehtyi

Kommentoi Facebookissa