Autoliikkeisiin tehtiin murtoja – poliisi kaipaa havaintoja harmaasta Audista ja mustasta Nissanista

Havainnot ja vihjeet voi ilmoittaa soittamalla poliisin vihjepuhelimeen tai lähettämällä sähköpostia.

Havainnot ja vihjeet voi ilmoittaa soittamalla poliisin vihjepuhelimeen tai lähettämällä sähköpostia. (Kuva AOP)

Kummassakin autoliikkeessä on rikottu ensin ikkuna ja anastettu sen jälkeen auto.

AUTOLIIKEMURROT Itä-Suomen poliisi tiedottaa, kuinka kahteen autoliikkeeseen on murtauduttu Pohjois-Savossa ja anastettu kaksi autoa.

Hätäkeskukseen tuli ensin ilmoitus Iisalmessa Karjalankadulla sijaitsevaan Kamux-liikkeeseen kohdistuneesta murrosta. Teko on tapahtunut torstain 11.6 klo 22.30 ja perjantain 12.6 klo 01.00 välisenä aikana. Kohteessa on muun muassa rikottu ikkuna ja anastettu harmaa Audi A6 -henkilöauto rekisterinumeroltaan IHY-685.

Juttuvinkki: Tutkimus sen vahvistaa – riidanhaluiset miehet omistavat muita useammin Audin, BMW:n tai Mercedeksen

Perjantaina 12.6 klo 04.33 aikaan tuli hätäkeskukseen toinen ilmoitus, jonka mukaan Kuopiossa osoitteessa Käenkuja 1 sijaitsevan Väänäsen Auto Oy:n tiloihin on murtauduttu. Myös Väänäsen Auton liiketilan ikkuna on rikottu ja liikkeestä anastettu musta Nissan X-Trail -henkilöauto, rekisterinumero ERS-213.

Havainnot ja vihjeet voi ilmoittaa soittamalla poliisin vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai lähettämällä tiedot sähköpostin kautta vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Lue myös: BMW-autoja vainonneessa mittavassa varkausaallossa kiinniotto – virolaismies yritti paeta poliisia polkupyörällä

Kommentoi Facebookissa