Dillian Whyte arvioi muut nyrkkeilyn raskaan sarjan huiput – ”Se läski tyyppi?”

Dillian Whyte kertoi ajatuksensa lajin muista raskaan sarjan nyrkkeilijöistä.

Dillian Whyte kertoi ajatuksensa lajin muista raskaan sarjan nyrkkeilijöistä. (Kuva AOP)

Dillian Whyten mukaan Jarrell ”Big Baby” Miller ei ole huippu-urheilija.

NYRKKEILY Raskaan sarjan nyrkkeilijä Dillian Whyte kertoi Sky Sportsin sivuilla, mitä hän ajattelee lajin muista huippunimistä.

Whyte puhui haastattelussa jokseenkin kunnioittavaan sävyyn kaikista muista paitsi ”Big Baby” -kutsumanimen omaavasta Jarrell Milleristä, joka on usein noussut kehään erittäin raskaassa kunnossa.

– Se läski tyyppi? Miller on läski sotku. En voi ymmärtää, miten hän on oletettavasti maailmanluokan urheilija ja tuollaisessa kunnossa, Whyte tykitti.

– Miten hän voi olla yli 135-kiloinen?

Vaikka vedonlyöntiin tarjottujen kertoimien valossa Whyte lähtisi altavastaajana otteluihin Anthony Joshuaa, Deontay Wilderia ja Tyson Furya vastaan, mies uhkuu itseluottamusta.

Tällä kerralla olen paremmassa kunnossa

Joshua tyrmäsi Whyten kaksikon ensimmäisessä kohtaamisessa joulukuussa 2015, mutta Whyten mukaan toinen kohtaaminen päättyisi eri tulokseen.

– Uskon, että tällä kertaa tyrmään hänet, koska tuon ottelun hänen luokseen. Viimeksi olin taka-alalla ja odotin. Yritin nyrkkeillä, yritin odottaa, että hän väsyy, Whyte kertoi.

– Tällä kertaa tuon ottelun hänen luokseen, ja tiedän, että minun pitää osua häneen kerran. Tällä kerralla olen paremmassa kunnossa, fyysisesti vahvempi. Parempi nyrkkeilyäly, nopeampi, kaikki.

WBC-liiton mestaruuden omaava Wilder tunnetaan räjähtävistä lyönneistään, mutta Whyten mukaan amerikkalaisen iskut olisi helppo väistää.

– Hänellä on voimaa, mutta hyvä nyrkkeilijä, kunnollinen ottelija, näkee hänen lyöntinsä kymmenien mailien päästä. Hän huitoo niin laajasti, eikä hänellä ole nyrkkeilytaitoja, nyrkkeilyälyä tai mitään sellaista.

Wilderin ja Furyn välinen ottelu päättyi ratkaisemattomana viime joulukuussa. Whytella on selvä käsitys siitä, minkälainen vastustaja Fury olisi.

– Pitkä ja hankala, mutta hän ei ole kovin vahva. Häntä voi satuttaa, minkä hän osoittaa kerta toisensa jälkeen. Hänet lyödään lattiaan useimmissa hänen otteluissaan. Tyrmäisin Tyson Furyn ehdottomasti.

Lue myös: Kaikki vyöt peliin! – Anthony Joshua haluaa kohdata kehässä seuraavaksi Deontay Wilderin

Kommentoi Facebookissa