Kaikki vyöt peliin! – Anthony Joshua haluaa kohdata kehässä seuraavaksi Deontay Wilderin

Anthony Joshualla on mestaruusvöiden lisäksi nyt “Officer of the Order of the British Empire" -arvonimi.

Anthony Joshualla on mestaruusvöiden lisäksi nyt “Officer of the Order of the British Empire" -arvonimi. (Kuva AOP)

Kaikki nyrkkeilyn raskaan sarjan mestaruusvyöt saattavat päätyä samalle ottelijalle ensi huhtikuussa.

NYRKKEILY Raskaan sarjan huippunimi Anthony Joshua haluaa kohdata Deontay Wilderin seuraavassa ottelussaan, ilmoittaa Joshuan promoottori Eddie Hearn.

Wilderilla on hallussaan WBC-liiton mestaruusvyö, kun taas muiden liittojen vyöt ovat Joshualla. Näin ollen Joshua vs. Wilder -ottelun voittaja saisi haltuunsa kaikki nyrkkeilyn raskaan sarjan eri liittojen mestaruusvyöt.

– Hän tuli esiin ja sanoi totuuden: haluan Deontay Wilderin 13. huhtikuuta – se on ottelupäiväni Wembleyllä, Hearn sanoi Sky Sportsille.

– Miksi ei? Jos haluaa olla kiistaton mestari, nyt on aika, joten hän on tehnyt asian selväksi yleisölle ja minulle. Sen hän haluaa.

Wilderin ja Tyson Furyn välinen ottelu päättyi ratkaisemattomana joulukuun alussa, minkä takia he kohdannevat uudestaan lähiaikoina. Jos Fury ja Wilder kohtaavat toisensa seuraavaksi uudestaan, saattaa Joshua päätyä kehään toisen britti-iskijän, joko Dillian Whyten tai Dereck Chisoran, kanssa.

– Jos Wilder ottelee Furya vastaan, sitten Joshuan pitää otella Whyte-Chisora -ottelun voittajaa, Jarrell Milleriä, Oleksandr Usykia tai yhtä näistä tyypeistä vastaan, Hearn mietti.

Ennemmin tai myöhemmin lyön Joshuaa kasvoihin

Kun Hearn kertoi Daily Mail -lehdelle Joshuan suunnitelmista hiljattain, ei hän edes maininnut Milleriä tai Usykia. Miller kuitenkin uhkuu itseluottamusta, eikä hän pelkää kohdata Joshuaa tai Wilderia.

– AJ on hieno mestari, joka tekee omaa juttuaan kehän ulkopuolella ja sisäpuolella, mutta ennemmin tai myöhemmin lyön häntä kasvoihin, hän sanoi Sky Sportsin sivuilla.

Joshua onkin saanut nyt vain 29-vuotiaana hienon kunnianosoituksen, kun prinssi Charles myönsi nyrkkeilijälle Brittiläisen imperiumin ritarikunnan OBE-arvon.

Vaikka Joshuan seuraavaa vastustajaa ei ole vielä valittu, ovat vedonlyöntitoimistot jo antaneet kertoimia eri vaihtoehdoille.

Esimerkiksi Betsafe on antanut kertoimet Joshuan ja Wilderin, Joshuan ja Whyten sekä Joshuan ja Usykin välisiin otteluihin. Kertoimien perusteella Joshua lähtee erittäin selvänä suosikkina jokaista edellä mainituista vastustajista vastaan.

Lue myös: Raskaan sarjan nyrkkeilijöitä laitetaan järjestykseen – Anthony Joshuan vastustajaa ei ole vielä valittu

Kommentoi Facebookissa