Raskaan sarjan nyrkkeilijöitä laitetaan järjestykseen – Anthony Joshuan vastustajaa ei ole vielä valittu

Anthony Joshualla on WBC:tä lukuun ottamatta tärkeimpien liittojen mestaruusvyöt.

Anthony Joshualla on WBC:tä lukuun ottamatta tärkeimpien liittojen mestaruusvyöt. (Kuva AOP)

Jarrell ”Big Baby” Miller on paras amerikkalainen nyrkkeilyn raskaassa sarjassa, ilmoittaa promoottori.

NYRKKEILY Promoottori Dimitri Salita sanoo, että hänen suojattinsa Jarrell Miller on parempi nyrkkeilijä kuin Deontay Wilder ja Tyson Fury, jotka ottelivat raskaan sarjan WBC-liiton mestaruudesta joulukuun alussa.

Amerikkalaisen Wilderin ja britti Furyn välinen ottelu päättyi ratkaisemattomaan, mutta Salitan mukaan Miller olisi napannut vyön itselleen.

– Luulen, että puhtaasti nyrkkeilytaidollisesti Jarrell olisi voittanut molemmat niistä tyypeistä kyseisenä iltana. Olen sitä mieltä, että Jarrell on paras amerikkalainen raskassarjalainen koko maailmassa, hän sanoo Skysports.comille.

Samalla Salita arvioi, että Fury ja Wilder ovat toisissaan kiinni niin kauan, kunnes he kohtaavat uusinnassa. Salitan mukaan Big Baby olisi kovin mahdollinen haastaja Anthony Joshualle, jolla on WBC:tä lukuun ottamatta tärkeimpien liittojen mestaruusvyöt.

– Seuraavaksi isoin ottelu on Miller vs. Joshua. En tiedä, missä järjestyksessä ottelut ovat, mutta ne ovat kaksi isoa, isoa ottelua nyrkkeilyn raskaassa sarjassa, Salita sanoi.

Tappioitta ammattilaisurallaan edennyt Miller on astumassa kehään pian uudestaan.

– Näyttää hyvin todennäköiseltä, että se on ensi vuoden alkupuoliskolla. Yksi juttu Jarrellissa on se, että hän on näyttänyt kehittyvänsä ottelu ottelulta paremmaksi. On pelottavaa ajatella, miten hyvä hänestä tulee.

Whyte vs. Chisora -ottelun voittaja on maailman neljänneksi paras raskassarjalainen

Joshuan promoottori Eddie Hearn antaa selvästi ymmärtää, ettei Millerin kannata haaveilla Joshuan kanssa kehään nousemisesta. Joshua aikoo otella huhtikuussa, eikä vastustajaa ole vielä valittu. Miller ei ole kuitenkaan paalupaikalla AJ:n listalla.

– Jos saamme Wilderin, joka on ykkösvalintamme, loistavaa. Jos saamme Furyn, joka on luultavasti kakkosvalintamme, loistavaa, Hearn sanoo Daily Mail -lehdelle.

– Jos emme saa Wilderia emmekä Furya, meidän pitää saada joulukuun 22. päivä käytävän ottelun voittaja, promoottori viittaa otteluun, jossa kohtaavat Dillian Whyte ja Dereck Chisora.

– Täytyy sanoa, että Whyte vs. Chisora -ottelun voittaja on maailman neljänneksi paras raskassarjalainen.

Kun Whyte ja Chisora kohtasivat viimeksi vuonna 2016, Whyte voitti hajaäänituomion turvin. Vedonlyönnin kertoimien valossa Whyte lähtee selvänä suosikkina myös seuraavaan kohtaamiseen. Esimerkiksi Betsafe ja Unibet antavat molemmat selvästi pienemmän kertoimen Whytelle.

Lue myös: Tyson Furyn promoottori ei anna periksi – ”Wilder hävisi ainakin neljällä erällä”

Kommentoi Facebookissa