Entinen FC Barcelonan kapteeni tunnustaa – ”Messi on kehittynyt entisestään”

FC Barcelonaa edustava Lionel Messi on yksi maailman lahjakkaimmista pelaajista.

FC Barcelonaa edustava Lionel Messi on yksi maailman lahjakkaimmista pelaajista. (Kuva AOP)

Carles Puyolin mielestä Lionel Messi on kaikkien aikojen paras jalkapalloilija.

JALKAPALLO Espanjan jättiseuran FC Barcelonan ex-kapteeni Carles Puyol antoi tunnustusta katalonialaisseuran nykyiselle kapteenille Lionel Messille, joka johtaa maalintekijätilastoa Espanjan La Ligassa ja Mestarien liigassa.

Messi on mättänyt kaiken kaikkiaan 45 maalia 42 pelissä tällä kaudella. Lisäksi argentiinalainen on antanut 21 maaliin johtanutta syöttöä.

– Hän pelaa uskomattomalla tasolla. Mielestäni hän on lajin kaikkien aikojen paras pelaaja, Puyol sanoi Goalin haastattelussa.

– Hän on näyttänyt sen kausi toisensa perään. Nyt voi nähdä, miten hänen pelinsä on kehittynyt, kaikki asiat, joita hän tekee. Ja voi nähdä, että hän kehittyy vuosi vuodelta tuomalla uusia asioita peliinsä.

Samalla Puyol arvioi, että nykyään Messi on kokonaisvaltaisempi johtaja.

– Hän on kehittynyt joka tavalla, ja hän on ottamassa askeleen eteenpäin henkilökohtaisella tasolla. Hän on aina ollut johtaja kentällä, mutta nyt näkee, kuinka hän on johtaja kentällä ja sen ulkopuolella. Hän on introvertti persoona, mutta nyt voi nähdä, että johtaa joukkojaan edestä Barcelonan kapteenina.

FC Barcelona taistelee La Ligan, Mestarien liigan ja Espanjan Copa del Reyn mestaruuksista.

– He pelaavat erittäin hyvää jalkapalloa, ja heillä on mahdollisuus voittaa kaikki. Barcelona on yksi suosikeista Mestarien liigassa, koska siellä on vain neljä joukkuetta jäljellä, Puyol sanoi.

FC Barcelona kohtaa Mestarien liigan välierissä Liverpoolin. Vedonlyöntiin tarjotut kertoimet osoittavat, että Barca lähtee ottelupariin suosikkina. Esimerkiksi ComeOn antaa espanjalaisten finaalipaikalle kertoimeksi 1,64, kun taas Liverpoolin finaalipaikalle se tarjoaa kertoimeksi 2,15.

Lue myös: Futislegenda tietää miksi Manchester City putosi Mestarien liigassa – ”Guardiolalla ei ollut Messiä”

Kommentoi Facebookissa