Entinen Real Madridin pelaaja – ”En voi uskoa, ettei Cristiano Ronaldolle hankittu korvaajaa!”

Cristiano Ronaldo jätti ison aukon Real Madridin maalintekovoimaan.

Cristiano Ronaldo jätti ison aukon Real Madridin maalintekovoimaan. (Kuva AOP)

Kroatialainen futislegenda antoi kovaa kritiikkiä Real Madridin puheenjohtajalle.

JALKAPALLO Espanjan La Ligassa vaikeuksissa olleen Real Madridin olisi pitänyt ostaa kesällä korvaaja Cristiano Ronaldolle, joka siirtyi Italian Serie A:n Juventukseen. Tätä mieltä on madridilaisseuran ex-pelaaja kroatialainen Robert Prosinecki.

Prosinecki kertoi kotimaansa Sportske novostille, että Real Madridin puheenjohtajan Florentino Perezin olisi pitänyt tuoda joukkueeseensa Chelsean Eden Hazard ja Paris Saint-Germainin Kylian Mbappe.

– En voi uskoa, ettei Perez ostanut korvaajaa Cristiano Ronaldolle! Mies, joka tekee 50 maalia joka kausi, lähtee eikä paikalle hankita ketään, Prosinecki sanoi Goal.comin siteeraamassa jutussa.

– Miten hän ajatteli, että heidän nykyiset pelaajansa paikkaisivat nuo 50 maalia?! Kenet hän olisi voinut hankkia? Hazardin ja Mbappen! Pistäkää nuo kaksi hyökkäykseen, ja katsokaa, miten vahva hyökkäys olisi.

Miten kauan fanit sietävät tätä

– Kyllä, he maksavat yli 300 miljoonaa, mutta onko se raha, johon Real Madridilla ei ole varaa? Moderni jalkapallo on mennyt siihen, että pitää olla jatkuvasti aktiivinen markkinoilla ja ostaa parhaat pelaajat.

Prosinecki arvioi, että Realin fanit ovat menettämässä malttinsa.

– En ole varma, miten kauan fanit sietävät tätä, ja milloin he menevät kahjoiksi. Tämä ei ole mukavaa kenellekään.

Real Madrid majailee La Ligassa kolmantena. Sen edellä ovat Atletico Madrid ja FC Barcelona. Piste-ero kärjessä olevaan Barcaan on venähtänyt jo kymmeneen pisteeseen.

Real Madrid paineli jatkoon Mestarien liigan alkulohkostaan, jossa pelasivat sen lisäksi AS Roma, TsSKA Moskova ja Viktoria Plzen. Mestarien liigan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Real Madrid kohtaa hollantilaisen Ajaxin.

Lue myös: La Ligan puheenjohtaja myöntää – ”Mourinhon paluu olisi fantastinen asia”

Kommentoi Facebookissa