La Ligan puheenjohtaja myöntää – ”Mourinhon paluu olisi fantastinen asia”

Jose Mourinho valmensi La Ligan jättiseuraa Real Madridia vuosina 2010–2013.

Jose Mourinho valmensi La Ligan jättiseuraa Real Madridia vuosina 2010–2013. (Kuva AOP)

Manchester Unitedista potkut saanut Jose Mourinho on tervetullut takaisin Espanjan La Ligaan.

JALKAPALLO Espanjan La Ligan puheenjohtaja Javier Tebas ilmoitti RAC1:n haastattelussa, että hänen puolestaan portugalilaisvalmentaja Jose Mourinho on tervetullut takaisin Espanjaan.

Mourinho valmensi La Ligan jättiseuraa Real Madridia vuosina 2010–2013. Real Madridissa hän voitti La Ligan mestaruuden 2011–2012, Copa del Reyn 2010–2011 ja Espanjan Supercupin vuonna 2012.

Viimeisellä kaudella monet Real Madridin pelaajat olivat täysin kypsyneitä Mourinhoon, mutta Tebasin mielestä ex-Real-luotsi olisi tervetullut takaisin.

– Se ei olisi paha asia La Ligalle. Hän on fantastinen valmentaja, joka on hyvin taitava. Se olisi hieno spektaakkeli, La Liga -pomo sanoi.

– Olisi fantastista, jos hän olisi täällä, mutta kuka tietää, missä joukkueessa.

Mourinho sai potkut Englannin Valioliigassa pelaavasta Manchester Unitedista joulukuussa.

Neymar Espanjaan? Haluamme niin monia tähti kuin mahdollista

La Liga menetti yhden tunnetuimmista tähdistään, kun Neymar siirtyi FC Barcelonasta Ranskan Ligue 1:ssä pelaavan Paris Saint-Germainin paitaan vuonna 2017. Huhut ovat kuitenkin jatkuvasti vieneet brassia takaisin La Ligaan, välillä FC Barcelonaan, välillä Real Madridiin.

– Neymar palaisi Espanjaan? Tietysti haluamme niin monia tähtiä kuin mahdollista, ja hän on yksi maailmanlaajuisista tähdistä, Tebas pohtii.

– Mutta meille on tärkeää olla vahva brändi, kuten Englannin Valioliiga, jossa ei ole ollut Ballon d’Or -voittajia moneen vuoteen.

Neymar, 26, pelasi FC Barcelonassa vuosina 2013–2017. Brassi voitti Barcan paidassa La Ligan mestaruuden kahdesti, Copa del Reyn kolmesti ja Mestarien liigan kerran.

Neymar antoi viime vuoden lopussa ymmärtää, että hän on kiinnostunut siirrosta Valioliigaan.

Lue myös: AC Milanin tähtihyökkääjä veti jalat alta omalta valmentajaltaan – katso video!

Kommentoi Facebookissa