Neymarilta suora vihjaus – ”Jokaisen hienon pelaajan pitää joskus pelata Valioliigassa”

Neymarin puheista ei kannata vetää turhan pitkälle meneviä johtopäätöksiä.

Neymarin puheista ei kannata vetää turhan pitkälle meneviä johtopäätöksiä. (Kuva AOP)

Nykyinen PSG-tähti arvostaa Englannin Valioliigan erittäin korkealle.

JALKAPALLO Ranskan jalkapalloliigaa dominoivan Paris Saint-Germainin brassistara Neymar on antanut selvästi ymmärtää, että hän on kiinnostunut Englannin Valioliigassa pelaamisesta.

Valioliigan hallitsevan mestarin Manchester Cityn pelaaja Benjamin Mendy oli yksi lukuisista pelaajista, jotka esittivät kysymyksiä Neymarille tämän YouTube-kanavalla.

– Neymar Jr., vastaa minulle ranskaksi. Luuletko, että pelaat jonain päivänä Valioliigassa, Mendy uteli.

– Se on iso sarja, yksi maailman parhaista. Emme tiedä, mitä huomenna tapahtuu. Mutta olen sitä mieltä, että jokaisen hienon pelaajan tulee jossain vaiheessa pelata Valioliigassa, Neymar vastasi.

Neymarin puheista ei kannata kuitenkaan vetää turhan pitkälle meneviä johtopäätöksiä, sillä brassi oli hanakka tekemään lupauksia. Kun David Beckham kysyi, voisiko Neymar siirtyä Euroopasta lähdön jälkeen yhdysvaltalaisen MLS-seura Miamin riveihin, vastaus kuului:

– David, sovittu! Tulen Miamiin, kaupunkiisi, joukkueeseesi.

Neymar, 26, siirtyi kotimaansa Santosista espanjalaisen FC Barcelonan (riveihin vuonna 2013. PSG nappasi tähden itselleen ME-siirtokorvauksella 2017. Viime aikoina huhut ovat vieneet tähteä Barcan arkkivihollisen Real Madridin paitaan.

Neymar aina juoksee karkuun

Osa Neymar-haastatteluista oli selvästi tehty pilke silmäkulmassa.

– Milloin hän pelaa Fifaa minua vastaan? Hän aina juoksee karkuun, kyseli Neymarin maanmies Gabriel Jesus, joka edustaa seuratasolla Mendyn tavoin Manchester Cityä.

– Hei, Gab! Haaste hyväksytty, Neymar kuittasi.

Neymarin ex-joukkuekaveri Luis Suarez puolestaan tiedusteli, miksi Neymarin hiustyyli vaihtuu niin usein.

– En tiedä. Haluan aina muuttaa asioita, ja hiukset ovat ensimmäinen asia, jonka haluan muuttaa. En tiedä miksi tykkään pelleillä, Nemyar vastasi.

Suarezin kysymys on mielenkiintoinen, sillä Neymarin hiuspehko kokee muutoksia tasaisin väliajoin. Men Hairstylist julkaisi jutun, jossa se listasi peräti 45 Neymarin erilaista hiustyyliä.

Lue myös: Ranskalainen futislegenda lyttää Paris Saint-Germainin – ”Seura ei kunnioittanut Emeryä”

Kommentoi Facebookissa