Epäillyn rattijuopon auto katkesi kahtia – kuljettaja selviytyi, kaksi matkustajaa kuoli

Poliisi tutkii tapausta törkeänä kuolemantuottamuksena, törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja törkeänä rattijuopumuksena.

Poliisi tutkii tapausta törkeänä kuolemantuottamuksena, törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja törkeänä rattijuopumuksena. (Kuva Fotolia)

Porissa tapahtui yöllä raju ulosajo, poliisi tutkii vakavaa liikenneonnettomuutta.

ONNETTOMUUS Porissa Tiilimäellä tapahtui lauantaina 25.11.2017 noin klo 23.30 aikaan kahden henkilön kuolemaan johtanut ulosajo.

Latvian rekisterissä ollut Audi-merkkinen henkilöauto oli tullut Helsingintietä Helsingin suunnasta ilmeisesti huomattavalla ylinopeudella. Tiilimäen kohdalla tien kaartuessa vasemmalle auto oli suistunut tien oikealle puolelle ja törmännyt puuhun.

Rajussa törmäyksessä auto oli katkennut kahtia. Autossa matkustaneista kolmesta mieshenkilöstä kaksi todettiin kuolleiksi tapahtumapaikalla. Kolmas miehistä on sairaalahoidossa, ja hänen epäillään toimineen auton kuljettajana.

Epäilty kuljettaja on Latvian kansalainen, toinen menehtyneistä Ukrainan kansalainen ja kolmannen kansalaisuutta selvitetään.

Poliisi tutkii tapausta törkeänä kuolemantuottamuksena, törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja törkeänä rattijuopumuksena.

Kommentoi Facebookissa