Euroviisujen vedonlyönti sen tylysti näyttää – ”Suomi ei taistele voitosta”

Darude alias Ville Virtanen kertoi ensin kieltäytyneensä Euroviisuedustuksesta.

Darude alias Ville Virtanen kertoi ensin kieltäytyneensä Euroviisuedustuksesta. (Kuva Warner Music Live)

Vedonlyönnin kertoimet eivät povaa kaksista menestystä Darudelle ja Sebastian Rejmanille.

EUROVIISUT Suomen edustajien Daruden ja Sebastian Rejmanin on turha odottaa menestystä Euroviisuissa 2019, jos Euroviisujen vedonlyönnin kertoimiin on luottaminen. Suomi osallistuu kisaan kappaleella Look Away.

Esimerkiksi LeoVegas antaa kertoimeksi 151,00 sille, että Suomen edustajat voittavat Euroviisut 2019. LeoVegasin kerroin sille, että Darude ja Sebastian Rejman ovat kärkikymmenikössä, on 9,00.

Betsson tarjoaa Suomen edustajien voitolle kertoimeksi 150,00. Sama yhtiö tarjoaa asiakkailleen vedonlyöntiä siitä, mikä on Skandinavian paras maa. Suomen kerroin 50,00 on kyseisessä kategoriassa ylivoimaisesti suurin.

Hollanti ennakkosuosikki, Venäjä kovin haastaja

LeoVegas ja Betsson ovat kertoimiensa valossa yhtä mieltä siitä, että Hollanti on suurin suosikki voittamaan Euroviisut 2019. Kumpikin antaa toiseksi pienimmän kertoimen Venäjälle.

Sen jälkeen erimielisyydet alkavatkin.

LeoVegas antaa kolmanneksi pienimmän kertoimen Ruotsille, kun taas Betssonilta kolmanneksi pienimmän kertoimen saa Sveitsi. Molemmat antavat Italialle neljänneksi pienimmän kertoimen.

Yksimielisyydestä kertoo se, että molemmat laittavat kärkikymmenikköön samat maat. Ja vieläpä lähes samassa järjestyksessä.

Euroviisut 2019 järjestetään Israelissa

Eurovision laulukilpailu 2019 on järjestyksessään 64. ja ne järjestetään Tel Avivissa 14.–18.5. Israelin isännöimänä Euroviisut on järjestetty kahdesti aiemminkin. Viime vuoden viisuvoittaja oli israelilainen Netta Barzilai kappaleella Toy. Kisan juontavat Bar Refaeli, Erez Tal, Assi Azar ja Lucy Ayoub.

Suomessa Krista Siegfrids ja Mikko Silvennoinen selostavat yhdessä suorat tv-lähetykset Yleisradiolle. Darude kilpailee paikasta finaalissa ensimmäisessä semifinaalissa tiistaina 14.5.

Lue myös: Euroviisut tulevat taas – muistatko Suomen kokemat suurimmat vääryydet ja ”varmimmat” voittajat?

Kommentoi Facebookissa