Eva Wahlströmille verinen tappio MM-kehässä – ”Tämä oli hurja kokemus”

Eva Wahlström hävisi irlantilaiselle Katie Taylorille kaikin tuomariäänin.

Eva Wahlström hävisi irlantilaiselle Katie Taylorille kaikin tuomariäänin. (Kuva AOP)

Kyseessä oli Eva Wahlströmin ammattilaisuran ensimmäinen häviö kehässä.

NYRKKEILY New Yorkin Madison Square Gardenissa käyty ottelu kevyen sarjan WBA– ja IBF-liittojen MM-vyöstä päättyi odotetusti. Irlantilainen Katie Taylor oli Suomen Eva Wahlströmiä vahvempi.

Taylor voitti ottelun kaikin tuomariäänin, pisteet olivat 100–90. Kamppailu näytti veriseltä, sillä Wahlströmin otsaa ja silmäkulmaa tikattiinkin ottelun jälkeen.

– Haavat tulivat siitä, kun löimme päät yhteen aika huolella ihan ottelun alkuvaiheessa. Menin siinä aika sekaisin, Wahlström tunnusti Yle Urheilun haastattelussa.

Tappiosta huolimatta Wahlström oli hyväntuulinen, ja totesi selviytyneensä hyvin vaikeistakin tilanteista.

– Jos häviön jälkeen saa olla tyytyväinen, niin kyllä minä olen. Ottelu kesti täydet kymmenen erää ja säilyin suhteellisen terveenä. Tämä oli hurja kokemus. Vastustaja oli minua parempi, Wahlström jatkoi ja kertoi lähtevänsä viettämään joulua lasten kanssa.

– Jatkosta en vielä tiedä. Haavojen takia tuli nyt parin kuukauden nyrkkeilykielto. En vielä tiedä, mitä tästä eteenpäin tapahtuu, aprikoi Yle Urheilulle.

Kyseessä oli Eva Wahlströmin ammattilaisuran ensimmäinen tappio, aikaisemmista otteluista hänellä oli 21 voittoa ja yksi ratkaisematon. Irlantilainen Katie Taylor on puolestaan vuoden 2012 olympiavoittaja ja hän on voittanut nyt kaikki käymänsä 12 ammattilaisottelua, viisi tyrmäyksellä.

Lue myös: Vedonlyöntikertoimet osoittavat – Eva Wahlström on erittäin selvä altavastaaja Taylor-ottelussa

Kommentoi Facebookissa