Vedonlyöntikertoimet osoittavat – Eva Wahlström on erittäin selvä altavastaaja Taylor-ottelussa

Eva Wahlströmiä ei pidetä ennakkosuosikkina MM-kehässä Madison Square Gardenissa.

Eva Wahlströmiä ei pidetä ennakkosuosikkina MM-kehässä Madison Square Gardenissa. (Kuva AOP)

Vedonlyöntitoimistojen mukaan suomalaisen voitto olisi todellinen jättiyllätys.

NYRKKEILY Eva Wahlström yrittää napata kevyen sarjan MM-vyöt Katie Taylorilta New Yorkissa Madison Square Gardenissa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Suomen aikaa.

Päivän Lehti tutki 21 eri vedonlyöntisivuston kertoimet, jotka näyttivät selvästi, mitä vedonlyöntitoimistot odottavat ottelulta. 1X2-vedonlyönnissä, jossa ykkönen tarkoittaa voittoa Taylorille, risti ratkaisematonta ja kakkonen voittoa Wahlströmille, isoin Taylorille tarjottu kerroin oli tämän uutisen kirjoitushetkellä 1,06. Wahlströmin voitolle sai puolestaan kertoimeksi jopa 13,00.

Vertailussa eivät olleet mukana vedonlyöntipörssit, kuten Betfair, eivätkä vedonlyöntitoimistojen kerrointarjoukset. Esimerkiksi Unibet antaa uusille asiakkailleen mahdollisuuden lyödä vetoa Wahlströmin voiton puolesta vanhoja asiakkaita isommalla kertoimella.

Vaikka Taylor nousee selvänä suosikkina kehään Wahlströmiä vastaan, irlantilainen ei suhtaudu otteluun ylimielisesti.

– Olen tuntenut Evan jo pitkään. Olemme jakaneet kehän useasti amatööreissä. Oikeastaan hän oli yksi pahimmista vastustajistani amatööreissä, Taylor sanoi Sky Sportsin sivuilla.

– Hän on hieno kilpailija, fantastinen ottelija. Kunnioitamme toisiamme paljon. En malta odottaa tätä ottelua. Aion olla parhaimmillani lauantai-iltana. Luulen, että tämä ottelu tuo parhaan minusta esiin.

Wahlström on ehdottomasti tullut voittamaan

Sky Sportsin haastattelija kysyi, voisiko Taylor mennä jopa niin pitkälle, että kutsuisi Wahlström-ottelua ammattilaisuransa kovimmaksi.

– Kyllä, ehdottomasti. Hän on ehdottomasti tullut voittamaan. Hän on tappioton mestari itsekin. Hän on tullut tänne voittamaan, Taylor vastasi.

Samalla Taylor vakuutti, että on itse huippukunnossa.

– Tunnen, että olen parhaassa kunnossa, jossa voisin olla. En malta odottaa, että pääsen näyttämään sen.

Eva Wahlström, 38, on otellut ammattilaisena 22 kertaa, joista hän on voittanut 21. Yksi suomalaisen otteluista on päättynyt ratkaisemattomana. Wahlström on tyrmännyt vastustajansa kolmesti.

Katie Taylor, 32, on voittanut kaikki 11 ammattilaisotteluaan, joista viisi on päättynyt tyrmäykseen.

Päivän Lehden tutkimat vedonlyöntitoimistot olettavat kaikki kertoimiensa perusteella, ettei tyrmäystä ole tulossa Taylorin ja Wahlströmin välisessä ottelussa. Kertoimet siihen, että ottelu menee tuomariäänestykseen, osuivat välille 1,28–1,33. Kertoimet siihen, että ottelu päättyy ennen täyttä aikaa, osuivat haarukkaan 3,25–3,60.

Lue myös: Raskaan sarjan nyrkkeilijöitä laitetaan järjestykseen – Anthony Joshuan vastustajaa ei ole vielä valittu

Kommentoi Facebookissa